3 Eylül 2022 günlük burç yorumları! Hafta sonu sizi neler bekliyor?

3 Eylül 2022  günlük burç yorumları! Hafta sonu sizi neler bekliyor?
Günlük burç yorumları araştırılıyor. Yengeç burcu son zamanlarda çok duygusal. Oğlak burcu strese karşı dikkatli olmalı. Peki 3 Eylül 2022 günlük burç yorumlarında neler var? Hafta sonu burçları neler bekliyor?

Başak burcu haftalık, günlük burç yorumları meraklıları aşk, evlilik, sağlık, kariyer gibi konularda 3 Eylül 2022 Cumartesi günü neler yaşanacak araştırıyor. Yükselen burçları bugün neler bekliyor? Bugün 3 Eylül 2022 günlük burç yorumlarında neler var? İşte, Başak burcu günlük burç yorumları!

KOÇ BURCU

Yolculuklar sırasında dikkatli araç kullanmalı, seyahat şirketlerini değerlendiriyorsanız bavul kaybetme, pasaport kaybetmek gibi durumların içerisinde kalabilirsiniz. Hafta sonuyla birlikte aşk ve ilişkilerden yana keyifli olacağınız ve beklenmedik haberler karşısında şaşıracağınız konular gündemde olacak. Belki ikinci bir şans ya da yepyeni bir beraberliğe kanat açma döngüsünde olabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Yakın bir zamanda iş yerinizden ayrılan ya da ayrılacak olan birinin yerine iş yerinde önemli bir pozisyon için önerilebilirsiniz. Hafta sonuyla birlikte parasal konularla ilgili olası haberler alacağınız bir süreç içerisine girebilirsiniz. Belki yeni bir kariyer macerası için görüşme talepleri gelebilir ya da girdiğiniz iş yerinde ilk maaşınızı alabilir ya da zam istiyorsanız konuşma yapmaya hazırlanıyor olabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Finansal anlamda bugün kimseye para vermeyin ve bolca harcama yapmayın derim. Hafta sonuna doğru kalabalık ortamlar ve toplantıların içerisinde kendinizi bulabilir pek çok kişinin isminizden bahsettiğine şahit olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle biraz yalnız kalmak ve kısa seyahatlere çıkmak ruhunuza iyi gelebilir.

YENGEÇ BURCU

 Hafta sonuna doğru kendinize özen göstermek isteyeceksiniz. Fazlaca duygusal olduğunuz zamanlardan geçtiğiniz şu günlerde belki de hafta sonu uzak seyahatlere çıkmak ruhunuza iyi gelebilir. Parasal konulardan yana da şans ve desteği alacaksınız ancak gider tablonuzu biraz dengelemek yerinde olacak. Para geliyor ve gidiyor gibi görünüyor.

ASLAN BURCU

Cumartesi günü görünmeyenin arkasında gerçekleşen konulara karşı temkinli ve dikkatli olunuz. Ayrıca kendi sağlığınıza da oldukça dikkat etmelisiniz. Kendinizi yorgun hissetseniz de bu haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmak isteyeceksiniz. Evinizin içerisinde çıkabilecek kavga, gerginlik ve kazalara karşı daha dikkatli olmalısınız.

BAŞAK BURCU

Hafta sonu evcil hayvanınız bulunuyorsa onunla özel ilgilenmeniz gereken bir süreç olabilir. Veteriner masrafları biraz artabilir. Masraflar derken, bu hafta giderlerinizi dengelemeniz gerekmekte gibi görünüyor. Hafta sonuna doğru kendi kabuğunuzda kalmak isteyeceğiniz, ruhsal anlamda biraz izole olmak isteyeceğiniz, hayatınızda biri varsa baş başa özel vakitler geçirecek olabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana hayatınızda kimse yoksa internet ortamından ya da uzak bir seyahat vesilesiyle tanışacağınız birinden haberler alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Evliyseniz hafta başıyla birlikte birbirinizle baş başa vakitler geçirmek isteyecek ve hafta sonuna doğru geleceğe dair planlar yaparken kendinizi bulabilirsiniz. Eşinizin son zamanlarda geçirdiği ya da geçireceği rahatsızlıklarla ilgili size ihtiyacı olabilir onu ihmal etmemeye özen gösterirseniz güzel olabilir. Bekar olan Terazi burçlarıysa belki bir eğitim, internet ortamı ya da seyahat sırasında yeni biriyle tanışabilirlermiş gibi görünüyor, haydi hayırlısı.

AKREP BURCU

 Aile büyüklerinizin geçtiğimiz haftalarda sağlıksal sıkıntıları bulunuyorsa haftasonuna doğru kendilerini toparlayacakları bir süreç onlarla olacak. Tam onlar toplandı derken evcil hayvanınız bulunuyorsa veteriner bakımları ve operasyonları da gündeminizde olabilir.

YAY BURCU 

Umulmadık yeni biriyle itiraflar, konuşmalar, haberler ve karşılaşmalar söz konusu olacak gibi görünüyor. Ancak evli olan Yay burçları hafta sonunda eşleriyle birlikte birbirlerine kenetlenecekler ve geçtiğimiz aylarda yaşadıkları problemleri açık bir dille anlatıp, sevgi enerjisiyle olayları toparlama sürecine geçeceklermiş gibi görünüyor.

OĞLAK BURCU

Hamile olan Oğlak burçları kendilerine biraz daha özen göstermeli, kalabalık ortamlardan ve stresten uzak durmaya dikkat etmeliler. Bu hafta ayrıca evinizin içerisinde ya da iş yerinizde çalışanlarınızla ilgili yeni bir döneme de giriş yapabilirsiniz ve sözleşmenizi fesh edebilirsiniz.

KOVA BURCU

 Alacağınız haberler, karşılaşmalar ve görüşmeler hafta sonuna doğru ruhunuzu mutlu edecek ve romantik anlar yaşamanıza sebep olacak gibi görünüyor. Hiç evlilik yapmamış olanlar, beraberliklerinde ciddi düşünenler yakın akrabalarının ilişkileri hakkındaki yorumları sebebiyle zorlu anlar yaşamamaya dikkat etmeli, bunları kulağınızın arkasına atabilirseniz hazırlıklarınıza hız verebilirsiniz.

BALIK BURCU

Yakın akrabalarınızdan özellikle büyükannelerinizin, ya da çok yakınlarınızın rahatsızlıkları ve hastane süreçleriyle de ilgilenirken kendinizi bulabilirsiniz. Geçtiğimiz döngüde olası kayıplar olduysa bugünlerle birlikte umulmadık şekilde miras alımları gerçekleşebilir. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenlerse özellikle hafta sonu bebek sahibi olmak için şanslı etkiler altında olacaklar. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızın özel yaşantısında yaşadığı sıkıntılar açısından da size ihtiyaçları olabilir, olayları toparlamak için kurtarıcı rol siz olabilirsiniz gibi görünüyor.