2 Eylül 2022 günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

2 Eylül 2022 günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?
2 Eylül günlük burç yorumları bize neler söylüyor? Haftalık, günlük burç yorumları meraklıları aşk, evlilik, sağlık, kariyer gibi konularda 2 Eylül 2022 burç yorumları araştırmaları ile neler yaşanacak merak ediyor. Haftalık burç yorumları takip ediliyor. İşte, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Balık, Yay, Oğlak, Kova ve Akrep burcu günlük yorum ve haftalık burç yorumu!

2 Eylül 2022 günlük burç yorumları araştırılıyor. Başak burcu projelerine ağırlık verebilir. Kova burcu sıkıntılı günleri ardında bırakıyor. Peki 2 Eylül 2022 günlük burç yorumlarında neler var? İşte yanıtı...

KOÇ BURCU

Boşanma arifesinde olan Koç Burçları hayatlarında yeni bir döngüye hazırlık yapıyorken kendilerini bulacaklar. 1 Eylül ile birlikte parasal kaynaklar, gelir ve gider dengenizi korumanız gereken bir sürecin içerisinden geçeceksiniz. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve babaanne dede gibi aile büyüklerinizin olası rahatsızlıklarıyla ve miras konularıyla ilgilenirken kendinizi bulabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Kendinizi bulunduğunuz ortamlarda geri planda tutma ve izole etmek isteyeceğiniz günlerden geçerken, özellikle iş ortamınızdaki kişilerin size karşı tutumlarıyla birlikte iç dünyasında farklı ama dış dünyaya farklı bir tutum içinde olduğunuz bir süreci yaşarken kendinizi bulabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Evliyseniz eşinizin iş hayatında değişen bazı konular gündeminizde olabilir, eğer ki eşiniz ortaklı bir işe girmek üzereyse bu hafta arka planda olabilecek zararlara açık olduğunu gösteren işaretler mevcut. Eğer ki eşiniz iş yerinden ayrılma kararı alırsa zorlukların içerisinden nasıl çıkarım diye düşünürken hafta sonuna doğru gelen haberlerle birlikte yeni iş fırsatları sizinle olacak olabilir.

YENGEÇ BURCU

Eğer ki hamilelik yaşıyorsanız kendinize dikkat etmelisiniz, belki de doğum sürecine de yaklaşmış olabilirsiniz. Ev ve gayrimenkul alımları, yeni bir yaşam alanı ve evinizin içerisindeki değişiklikler için güzel bir zaman.

ASLAN BURCU

Uzak yolculuklar bu süreç içerisinde ruhunuza iyi gelebilir. Hafta sonuna doğru iş hayatınızdaki değişen koşullar ve rakiplerinize karşı temkinli ve dikkatli olmalısınız. Hakkınızda söylenecek konuşmalar ruhunuzu sıkabilir. Değişen şartların içerisinde yöneticilerinizin tutumundaki farklılıklar da oluşabilir, sürpriz kararlarla sizi zorlayabilirler.

BAŞAK BURCU

 Plan ve projeleriniz hız kazanabilir. Uzunca zamandır alacaklı olduğunuz miras ya da haklarınızla ilgili yön değiştiren gergin ama bir o kadarda sizin lehinize gerçekleşecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Cuma günü iş hayatınızda yöneticilerinizden alacağınız destek ruhunuza iyi gelecek.

TERAZİ BURCU

Size düşmanlık eden kişilerin gizli planlarına karşı da temkinli olmalısınız. Kardeşlerinizin çocuklarının ya da eşinizin akrabalarının size ihtiyacı olabilir, hafta sonuna doğru birlikte organizasyonlar içerisinde bulunabilirsiniz.

AKREP BURCU

Geçtiğimiz senelerde hakkınıza girildiyse iş mahkemelerinden bu hafta yardım alabilir ya da beklediğiniz dava sonuçlanabilir. Evinizin içerisinde temizlik döngüsü içerisine girebilirsiniz. Yeni koltuk takımları, bozulan ev eşyalarınız yerine yenilerinin gelmesi için hafta ortasında bazı giderleriniz oluşabilir.

YAY BURCU

 Kalbiniz boşsa, ne romantik vakitleri var ben neden etkilenmiyorum diyorsanız bu hafta eski beraberliğinizden alacağınız haberler ruhunuzu sıksa da kadersel bağları olanlar bir kez daha şans vermek isteyecek.

OĞLAK BURCU

Çocuklarınız bulunuyorsa özellikle ilk çocuğunuzun ya da yakın akraba bağlarınızın olduğu kişilerin önemli bir rahatsızlığı özellikle bugünlerde tetiklenebilir, kronik bir rahatsızlık olabileceği gibi ateşli rahatsızlıklara da oldukça açık bir döngüyü temsil ediyor.

KOVA BURCU

 2018 yılından bu yana mücadele ettiğiniz her türlü sıkıntılı enerji yerine kendinizi göstereceğiniz ortamlarda güç sizde olacak. Artan enerjiniz kazalara açık olduğunuzu söylüyor. Araç kullanırken ya da evinizin içerisinde kendinize zarar verebilecek konulara karşı dikkatinizi toplamalısınız. Özel yaşantınızdaki geçtiğimiz aylardaki sıkıntılı süreç, bugünlerle birlikte yön değiştiriyor olacak.

BALIK BURCU

 Özellikle yakın akrabalarınız borç para almak isterse vermeyin derim, çünkü geri alamazsınız. Maddiyat haricinde kendi iç dünyanızda karışık yaşadığınız bir evreden de geçeceksiniz. Bu nedir özellikle beraberliğiniz açısından kimselere özel yaşantınızdan bahsetmek istemeyeceksiniz. Çünkü yakınlarınızın olası tutumları iç dünyanızda çıkmazlara sizi zorluyor olabilir. Beraberliğinizde aldığınız önemli kararları açıklamadan önce az biraz daha vakit gerekiyor olabilir.