Dolandırıcılar 13 yaşındaki çocuğu ağına düşürdü! Evdeki tüm altınları bozdurup verdi!

Dolandırıcılar 13 yaşındaki çocuğu ağına düşürdü! Evdeki tüm altınları bozdurup verdi!
Çorum'da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, 13 yaşındaki bir çocuktan annesinin terör örgütü üyesi olduğunu ve kuyumcu soygununa karıştığını söyleyerek para talep etti. Bunun üzerine evde bulunan altınları kuyumcuya götüren çocuk, 12 bin lirayı ATM üzerinden verilen hesap numarasına gönderdi. Dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlatılırken, altınları bozan kuyumcu hakkında ise işlem başlatıldı.

Çorum'da E.Ö. adlı çocuğu telefonla arayan ve kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, annesinin terör örgütü üyesi olduğunu ve kuyumcu soygununa karıştığını söyledi. Evde bulunan altınları alıp kuyumcuda bozduran E.Ö., 12 bin TL'yi kendisini polis olarak tanıtan kişinin verdiği hesap numarasına ATM'den yatırdı.

DOLANDIRICILARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Ailesinin olaydan haberdar olmasının ardından devreye giren polis, çocuğu telefon dolandırıcılarıyla konuşurken Kadeş Meydanı'nda buldu. E.Ö. ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada çocuktan altınları alıp bozan kuyumcu hakkında ise yasal işlem başlatıldı.