Instagram kullanıcılarının alışması zaman alacak! "Hikayeler" kısmını tamamen değiştiren yeni güncelleme

Instagram kullanıcılarının alışması zaman alacak! "Hikayeler" kısmını tamamen değiştiren yeni güncelleme
Instagram’ın Hikâyeler kısmı için yeni tasarım oluşturdu. Geçtiğimiz aylarda kullanıcıların Hikâyeler kısmında daha az zaman harcaması için çok fazla hikâye olunca bunları en fazla üç taneye kadar göstereceği bir güncelleme üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Bu yeni özellikle birlikte bildiğimiz Hikayeler tamamen bambaşka görünecek.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, geçtiğimiz aylarda kullanıcıların Hikâyeler kısmında daha az zaman harcaması için çok fazla hikâye olunca bunları en fazla üç taneye kadar göstereceği bir güncelleme üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Hikayeler bölümünün tasarımını tamamen değiştireceğini belirtti.

Instagram’ın geliştirici sürümünde yayınlanan yeni güncellemeyle birlikte artık Hikâyeler çubuğu ekranın üstünde olmak yerine altında konumlandırılacak. ‘Tümünü Göster’ seçeneği de kullanıcılara sunulacak.

Instagram'ın yeni seçenekle birlikte bir profilde çok fazla hikâye paylaşılınca bunları en fazla üç tane göreceğiniz şekilde kısaltacağı ve tamamını görmek isteseniz ‘Tümünü Göster’ butonunu kullanmamız gerekeceğini belirtmişti.

Şimdiki güncellemeyle birlikte hikayeler çubuğunun yeri tamamen değişip alt bölüme konumlandırmış, ‘Tümünü Göster’ seçeneğine de beyaz bir arka plan eklenmiş durumda.