Ercan Saatçi ile Çok Akustik konukları kimler? İşte Çok Akustik 9. bölüm fragmanı!

Ercan Saatçi ile Çok Akustik konukları kimler? İşte Çok Akustik 9. bölüm fragmanı!
Ekranların yeni eğlence programlarından biri olan Ercan Saatçi ile Çok Akustik, bu akşam 9. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yine bir müzik ziyafetine sahne olacak programda Ercan Saatçi'nin bugünkü konukları da belli oldu. İşte ayrıntılar...

Ercan Saatçi evinden ekranları coşturmaya devam ediyor. Mine Geçili ve Behzat Uygur’un konuk olduğu bölümde kahkahalar havada uçuşuyor ve izleyenleri yine coşkulu bir müzik ziyafeti bekliyor. Birlikte şarkıların söylendiği programda Mine Geçili’nin yorumu izleyenleri büyüleyecek. İzleyenlerin Türk müziğine doyacağı bir Çok Akustik bölümü ile ekrana gelecek.  

BEHZAT UYGUR VE MİNE GEÇELİ KONUK OLUYOR

Müzik dolu dakikaların, eğlenceli sohbetlerin ve samimi itirafların yer aldığı programda Nejat Uygur ve sanatçı dostlarının anıları eğlendirecek. O anıları keyifle izleyeceğiniz Çok Akustik programı cumartesi akşamı Star’da. Behzat Uygur, programda şarkı yorumuyla şaşırtacak. Sanatçının beklenmeyen performans sonunda kahkahalar havada uçuşacak. 

 BU AKŞAM 23:00'DA STAR TV'DE

Program esnasında yaşanılan bir olay Ercan Saatçi adeta yerinden zıplatacak. Kahkahaların yükseleceği ve müzik ziyafetinin yaşanacağı Çok Akustik yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Çok Akustik yeni bölümüyle 27 Ağustos Cumartesi günü saat 23.00’te Star’da olacak.