Bu da oldu! Turist aile çocuğunu belediye otobüsünde unutup gitti

Bu da oldu! Turist aile çocuğunu belediye otobüsünde unutup gitti
Antalya'da halk otobüsünde seyahat eden 8 kişilik yabancı uyruklu aile bir süre sonra cep telefonuyla oyun oynayan çocuklarını unutarak araçtan indi. Ailesinin olmadığını fark eden çocuk ağlayıp panik yaşadı. Aile de bir süre sonra çocuklarının olmadığını fark edip belediyeden yardım istedi. Çocuk, ailesine teslim edildi.

Dün Muratpaşa ilçesi Fahrettin Altay Caddesi'nde yaşanan olayda Aksu ilçesi Kundu bölgesinden kent merkezine ilerleyen Büyükşehir Belediyesi otobüsüne, 8 kişilik yabancı uyruklu turistler bindi. Şehir merkezine gelindiğinde aile, otobüsten inip yürümeye başladı. Otobüste cep telefonuyla oynamaya başlayan çocuk ise ailesinin yanında olmadığını fark edince ağlayıp korku. Otobüsün sürücüsü Nihat Güleç, çocuğu görebileceği koltuğa oturtarak sakinleştirdi.

ÇOÇUĞU UNUTTULAR
 

Aynı anlarda da aile çocuğun yanlarında olmadığını otobüs hareket ettikten sonra fark ederek çevredekilerden yardım istedi. Bunun üzerine aile belediyeye haber verilince otobüsteki çevrim içi kameradan çocuğun durumu kontrol edildi. Belediye ekipleri, şoföre ulaşıp çocuğu kontrol etmesini istedi. Otobüsün olduğu yere yönlendirilen belediye ekipleri, çocuğu alıp ailesinin yanına götürdü. Yaşananlar ise otobüsteki güvenlik kamerası kayıtlarına saniye saniye yansıdı. Tedirginlik yaşayan çocuğun ailesine ulaştıktan sonra şoför Güleç ile selfie çektiği de görüntülerde yer aldı.