MasterChef Türkiye'de ortalık karıştı! Mehmet şef neden çileden çıktı? Burak Kaya ve Gamze kavgasında ne oldu?

MasterChef Türkiye'de ortalık karıştı! Mehmet şef neden çileden çıktı? Burak Kaya ve Gamze kavgasında ne oldu?
MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümünde Burak Kaya ve Gamze arasında yaşananlar anlar herkesin tepkisini çekti. Bölümde kırmızı takım ve mavi takım arasında gerçekleşen dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Oylama sırasında Gamze'nin ifadelerinin ardından Burak Kaya’nın Gamze'ye hakaret ettiği ortaya çıktı. Burak Kaya’nın tavrının ardından Mehmet Yalçınkaya çileden çıktı. İşte detaylar...

MasterChef 2022 yarışmacılarından Burak ve Gamze arasında ipler gerildi. TV 8 ekranlarının en çok izlenen programı MasterChef’in dün akşamki bölümünde Gamze, Burak Kaya’ya oy atarken bir önceki oyunda ve son oyunda yaşananlar hakkında konuşmaya başladı.

Somer Sivrioğlu, "Gamze ile Burak Kaya arasındaki tartışmada Gamze’nin söylediğine göre kullanılan birkaç tane yakışık almayan söz var. Biz bunları bilmiyoruz, görmedik, burada değildik. Fakat bütün stüdyomuz kameralarla dolu. Bu sözün üzerine biz bunu inceleyeceğiz ve uyarılarımızı yapacağız. Burada Yemek tartışılır belli bir saygı çerçevesinde. İşin içine hakaret girerse o zaman bizim tepkimiz de tahmin ettiğinizden çok daha ağır olur." dedi.

Burak Kaya daha sonra açıklama yapıp yaptığı hakaretleri açıkladı ve "Geri zekalı dedim, çakal dedim yüzüne de söylerim." ifadelerini kullandı.

Somer Şef, "Eğer böyle bir laf söylediysen biz buna izin vermeyiz… Bu hakaret" diye karşılık verdi. Burak’ın kendinden özür dilenmesi gerektiğini dile getirmesinin ardından Gamze’nin hakaret etmediği dile getirildi.

MEHMET ŞEF ÇİLEDEN ÇIKTI

Burak’ın hiç kimseyi konuşturmaması ve Gamze'nin kendisini ispiyonladığını söylemesi üzerine Mehmet Şef, "Sürekli kendi haklı olduğunu düşünür bir durumdasın, orada ben vardım ve bana göstermedi. Benim için iki yarışmacı da aynıdır. O bana göstermedi demek ki ispiyon değil.  Ne diye Gamze senden özür dileyecek özür dilemesi gereken bir kelime var mı?" dedi.

Gamze’nin sadece Burak’ın hakaret ettiğini kendisinin öyle bir şey söylemediğini özellikle belirtmesiyle Mehmet Şef Burak Kaya’ya dönerek, "O zaman sen özür dileyeceksin. Dile" dedi. Burak, "Özür dilerim. Bir daha özür dileyeceksin sen benden." demesi Mehmet Yalçınkaya'nın sinirlerine hakim olamamasına neden oldu. Mehmet Yalçınkaya, "Oğlum sen özür dileyeceksin o dilemeyecek! Özür dile ve devamını getirme." dedi.