İstanbul'da korkunç görüntü! Esenyurt'u sel götürdü, küçük çocuk suya kapılarak sürüklenmeye başladı

İstanbul'da korkunç görüntü! Esenyurt'u sel götürdü, küçük çocuk suya kapılarak sürüklenmeye başladı
İstanbul'da etkili olan sağanak yağış bazı ilçelerde korkunç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Su baskınlarının gerçekleştiği Esenyurt'ta suya kapılarak sürüklenmeye başlayan bir çocuk şans eseri kurtuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlerdir yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da beklenen yağış dün gece itibariyle başladı. İstanbul'un bazı ilçelerinde sabah saatlerinde korkutan su baskını görüntüleri gelmeye başladı. O ilçelerden biri Esenyurt oldu.

İstanbul Esenyurt'ta etkisini arttıran sağanak yağışın ardından nehre dönüşen yokuşta yolun karşısına geçmek için çaba veren bir çocuk herkesi dehşete düşürdü. Küçük çocuk hızla akan yağmur suyuna kapılarak sürüklenmeye başladı.

Esenyurt'ta sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Pınar Mahallesi'nde nehre dönen bir yokuşta, yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı.

Yağmurdan korunmak için binanın altında bekleyen kişi, koşarak çocuğu kolundan yakaladı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına kaydedildi.