Güldür Güldür Show yeni sezona hazır! Kadroya giren yeni isimler bomba etkisi yarattı

Güldür Güldür Show yeni sezona hazır! Kadroya giren yeni isimler bomba etkisi yarattı
Onur Buldu'nun programdan ayrılmasıyla üzülen Güldür Güldür Show hayranlarına iyi haber geldi. 10. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Güldür Güldür Show'a üç bomba isim katıldı. Erdem Yener, Hasibe Eren, Gürhan Altundaşar programın yeni isimleri oldu.

Show TV'nin en sevilen komedi programı olan ‘Güldür Güldür Show’ yeni sezon için geri sayıma başladı. Gündeme dair gelişmeleri tiyatro sahnesine taşıyan program hemen hemen ehr skeciyle gündeme bomba gibi düşerken Onur Buldu'nun programdan ayrılması sevenlerini üzmüştü. Bu üzücü haberin ardından kadroya bomba isimlerin girdiği bilgisi verildi.

BOMBA İSİMLER

Yeni sezonda ‘Güldür Güldür Show’un kadrosundaki eski ve yeni isimleri birlikte izleme şansı elde edeceğiz.

Erdem Yener yeniden ekibe dahil olurken, usta tiyatrocu Hasibe Eren ve Çok Güzel Hareketler 2'nin sevilen ismi Gürhan Altundaşar kadroya katıldı.

Ali Sunal’ın yönettiği programda ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter yine başarılı ve eğlenceli performanslarını sergileyecek.