Takip 3: Son Karşılaşma filminin konusu ne? Bu akşam hangi TV'de, saat kaçta başlayacak?

Takip 3: Son Karşılaşma filminin konusu ne? Bu akşam hangi TV'de, saat kaçta başlayacak?
24 Ağustos 2022 Çarşamba bu akşam Star TV ekranlarına gelecek olan Takip 3: Son Karşılaşma filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dikkat çeken film 2015 yılı yapımıdır. Orijinal adı “Taken 3” olan filmin yönetmen koltuğunda Olivier Megaton oturuyor. Bu kapsamda; Takip 3 filmi konusu nedir? Takip 3 filmi oyuncuları kimler? İşte filme dair merak edilenler.

2015 yılı yapımı Takip 3: Son Karşılaşma filmi için geri sayım başladı. Aksiyon ve macera türlerinde olan filmde; Bryan Mills, ajanlık ve ertesinde gelen aksiyon dolu günlerini geride bırkatığını umarak California/Los Angeles'ta sakin bir hayat sürmektedir. Kızı Kim ve eski karısı Lenore'ın can güvenliğini sağlamış, kendi kozasına çekilmiştir. Öte yandan Lenore'in şimdiki eşiyle evliliğe dair sorunları vardır ve kızı Kim tüm sevgisine rağmen babasına açıklayamadığı bir sırrı saklamaktadır. Takip 3 filmi konusu nedir? Takip 3 filmi oyuncuları kimler?

 FİLMİN KONUSU NE?

Bryan Mills, ajanlık ve ertesinde gelen aksiyon dolu günlerini geride bırkatığını umarak California/Los Angeles'ta sakin bir hayat sürmektedir. Kızı Kim ve eski karısı Lenore'ın can güvenliğini sağlamış, kendi kozasına çekilmiştir. Öte yandan Lenore'in şimdiki eşiyle evliliğe dair sorunları vardır ve kızı Kim tüm sevgisine rağmen babasına açıklayamadığı bir sırrı saklamaktadır. Kafasını arkadaşlarıyla boşaltmaya çalışırken, Bryan'ın başına hiç umulmadık yeni belalar gelecek ve eski ajan büyük bir kovalamacanın içinde kendisini gerçeğin peşinden koşarken bulacaktır...

OYUNCULARI KİMLER?

Liam Neeson .... Bryan Mills

Forest Whitaker .... Müfettiş Frank Dotzler

Maggie Grace .... Kim Mills

Famke Janssen .... Lenore Mills-St. John

Dougray Scott .... Stuart St. John

Sam Spruell .... Oleg Malankov

Leland Orser .... Sam Gilroy

Jon Gries .... Mark Casey

David Warshofsky .... Bernie Harris

Jonny Weston .... Jimmy

Don Harvey .... Dedektif Garcia

Dylan Bruno .... Dedektif Smith