Heyecan dorukta! Ben Bu Cihana Sığmazam hangi akşam yayınlanacak? Yayın tarihi belli oldu mu?

Heyecan dorukta! Ben Bu Cihana Sığmazam hangi akşam yayınlanacak? Yayın tarihi belli oldu mu?
ATV’nin yeni sezonda ekrana getirmeye hazırlandığı iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çekimleri son hız devam ediyor. Setten gelen yeni bir fotoğraf diziyle ilgili heyecanı iki kat artırdı. Bu arada dizinin yayın günüyle ilgili ortaya atılan bir iddia gelecek sezon ciddi bir rekabetin yaşanacağını gösteriyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise araştırılıyor.

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Ben Bu Cihana Sığmazam ile hem oyuncu hem de yapımcı olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kaynarca’ya başrolde kendisine Pelin Akil eşlik ederken, usta oyuncu Işıl Yücesoy’un da kadroda yer aldığı dizinin çekimleri ise Özbekistan’da başlamıştı. Setten gelen kareler diziyle ilgili büyük heyecan yaratmıştı.

SETTEN GELEN GÖRÜNTÜLER BÜYÜK HEYECAN YARATMIŞTI

Setten gelen son karede ise Pelin Akil ve Oktay Kaynarca var. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da birlikte rol alan iki oyuncu yeni dizide bu kez partner olarak karşımıza çıkacak. İkilinin yeni fotoğrafı sosyal medyada büyük ses getirdi.

SALI AKŞAMI MI ÇIKACAK? 

Bu arada Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hangi akşam yayınlanacağı büyük merak konusu. Bir iddiaya göre dizi salı akşamları ATV ekranında buluşacak. Salı akşamları ATV’de Destan dizisi yayınlanıyordu. Ancak yeni sezonda Destan, yayınlanacak tek bölümüyle ekranlara veda edecek. Eğer bu iddia doğru çıkar ve Ben Bu Cihana Sığmazam salı akşamları yayınlanırsa gelecek sezon çok ciddi bir rekabet yaşanacak. Geçen sezonun ortasına doğru salı akşamları yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisi reytingleri silip süpürmüş, ATV’nin iddialı dizisi Destan’ı da yerinden etmişti. Eğer Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi salı akşamı yayınlanırsa izleciyi çok ciddi bir rekabete şahit olacak.

OYUNCULAR VE KARAKTERLERİ 

Çok yakında ekrana gelecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin tüm oyuncu kadrosu ve rolleri şöyle: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).