Mardin kazasında acı gerçek! Faciaya neden olan TIR'ın başka bir kaza dolayısıyla toplanan kalabalığa daldığı ortaya çıktı

Mardin kazasında acı gerçek! Faciaya neden olan TIR'ın başka bir kaza dolayısıyla toplanan kalabalığa daldığı ortaya çıktı
Mardin'in Derik ilçesinde 19 kişinin yaşamını yitirdiği, 6'sı ağır 26 kişinin yaralandığı kazanın öncesinde başka bir freni patlayan TIR'ın 2 araca çarparak takla attığı ve bu kaza sonucu 2 çocuğun öldüğü öğrenildi. Yardım etmek üzere olay yerinde toplanan kalabalığın arasına da freni boşalan başka bir TIR daldı.

Mardin'in Derik ilçesinde freni patlayan tır kalabalığın arasına dalarak 19 kişinin ölümüne neden oldu. Çok sayıda kişinin yaralandığı olayın öncesinde kalabalığın neden orada toplandığı da ortaya çıktı.

ÖNCESİNDE 2 ÇOCUĞUN CAN VERDİĞİ BİR KAZA YAŞANMIŞ

Kazanın hemen öncesinde akaryakıt istasyonu hemen yakınında freni patlayan başka bir TIR, 2 araca çarparak takla attı. Olay sonucu 2 çocuk hayatını kaybederken olay yerine çok sayıda kişi yardım etmek üzere yöneldi.

FRENİ PATLAYAN TIR TOPLANAN KALABALIĞIN ARASINA DALDI

Toplanan kalabalığın arasına başka bir TIR, freni boşalmış halde hızla daldı. Katliam gibi kazada 19 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi yaralandı.