İzmir'de damat katliamı! 2 kişiyi öldürdü, 4 kişiyi yaraladı

İzmir'de damat katliamı! 2 kişiyi öldürdü, 4 kişiyi yaraladı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kişi balkondan tırmanarak girdiği evde boşanma aşamasındaki eşini ve kayınpederini silahla vurarak öldürdü. Katil damat 2 baldızını da yaraladı.

İzmir'in Karabağlar ilçesi Gülyaka Mahallesi 3030 sokakta bu sabah saatlerinde yaşanan olayda Recep U., 4 katlı binanın 1. katındaki daireye balkondan tırmanıp girdi. Yanında taşıdığı tabanca ile boşanma aşamasında olduğu eşini ve kayınpederini vuran damat 2 baldızına da ateş açtı.

Etrafta bulunan vatandaşlar silah sesleri sonrasında durumu 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık birimi gönderildi. Sağlık birimleri tarafından gerçekleştirilen incelemede Berivan Uslu ve Şemsettin Çelik'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan baldızlar ise sağlık birimleri tarafından civarda bulunan hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaşamını yitiren baba kızın cansız bedenleri ise savcı tarafından gerçekleştirilen incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Olayı yapan damat ise 3 çocuğunu da yanına alıp hızla olay yerinden kaçtı. Polis güçleri kısa bir süre sonra kaçan damadı çocukları ile beraber Buca ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı sorguya alınmak üzere emniyete sevk edilirken olayla alakalı geniş çaplı soruşturma başlatıldı.