Jumanji: Vahşi Orman filminin konusu nedir? Bugün hangi kanalda?

Jumanji: Vahşi Orman filminin konusu nedir? Bugün hangi kanalda?
Bugün Sinema TV ekranlarında yayınlanacak olan Vahşi Orman filmi için geri sayım başladı. Filmin konusunu merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Jumanji: Vahşi Orman filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Vahşi Orman filmi bu akşam Sinema TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırma yapmaya devam ediyor. Vahşi orman filminin yönetmen koltuğunda  Jake Kasdan oturmaktadır. Peki, Jumanji: Vahşi Orman filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

FİLMİN KONUSU NE?

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört arkadaş, kendilerini vahşi bir ormanda avatar'ların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra Jumanji ile oynadıklarını düşünen çocuklar kendilerinin de bir oyunun içinde olduğunu keşfederler. Sonsuza kadar Jumanji’nin içinde hapsolmamak için hayatların macerasını yaşamak zorundadırlar.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Vahşi Orman filmi saat 20:00 - 22:30 arasında yayınlanacaktır.

OYUNCULARI KİMLERDİR?

Vahşi Orman filminin oyuncuları; Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan'dır.