Labirent: Alev Deneyleri bu akşam hangi kanalda, saat kaçta?

Labirent: Alev Deneyleri bu akşam hangi kanalda, saat kaçta?
Labirent: Alev Deneyleri filmi bu akşam hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Ekranlara gelecek olan bilim kurgu türü, Labirent: Alev Deneyleri filmi zengin oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerin ilgisini çekiyor. Peki, Labirent: Alev Deneyleri filmi konusu nedir? Labirent: Alev Deneyleri filmi İMDb puanı? Labirent: Alev Deneyleri oyuncuları kim?

2015 ABD yapımı Labirent: Alev Deneyleri filmi bu akşam ekranlara gelecek. Genç oyuncu kadrosu ve bilim kurgu türü olmasıyla izleyiciyi heyecanlandıran film, birçok sinemasever tarafından araştırılıyor. 

 KONUSU NEDİR?

2014 tarihli roman uyarlaması bilim kurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devamı olan filmde, kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekliyordur. Kıyamet sonrası bir manzarayla karşılaşan ve bir şekilde 'değerli' olduklarına inanan gençler, kendileri için hazırlanan planların ikinci aşamasına geçtiklerinden haberdar değildir. Serinin bu bölümünde Thomas ve Kayranlı dostları şimdiye kadar ki en zorlu mücadelelerini vermek zorundadır. 

 OYUNCULARI KİMLER?

Labirent: Alev Deneyleri filmi oyuncuları arasında Dylan O'Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Dexter Darden gibi isimler bulunuyor.

HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Labirent 2 devam filmi 'Alev Deneyleri' televizyonda bu akşam ATV ekranında 23:45  yayınlanacak. 19 Temmuz 2022 ATV yayın akışına göre film, saat 21.50'de başlıyor.