Ebru Baki HaberTürk'ten ayrıldı mı? Para gündem programında neden yok?

Ebru Baki HaberTürk'ten ayrıldı mı? Para gündem programında neden yok?
HaberTürk'te ekranlara gelen Para Gündem programının sunucusu Ebru Baki bugün programa çıkmadı. Peki Ebru Baki HaberTürk'ten ayrıldı mı? Ebru Baki Para Gündem programında neden yok? İşte cevabı...

Habertürk kanalının bilinen yüzü ve aynı zamanda kanalın Ekonomi Müdürü Ebru Baki, hafta içi her gün "Para Gündem" programının sunuculuğunu yapıyor. Fakat her gün olduğu gibi bu sabah Baki'yi ekranda göremeyen seyirciler Baki'nin durumunu merak ettiği için "Habertürk Para Gündem'de Ebru Baki neden yok 15 Ağustos 2022 ? Ebru Baki Habertürk'ten ayrıldı mı? Neden ara verdi? " sorularının cevaplarını merak ettiler.

Televizyonun sempatik yüzü Ebru Baki, değerlendirmeleri ve konukları ile haftaiçi her gün program yapıyor. Programında aynı zamanda moderatörlük vazifesini de yapan Baki'nin, zaman zaman konuklarla arasında geçen tatlı atışmalar izleyicinin keyfini yerine getiriyor. Oldukça başarılı yorumları olan Baki'nin, bu sabah programında seyirci ve konuklarıyla buluşmaması akıllara tek bir soruyu getirdi.

EBRU BAKİ HABERTÜRK'TEN AYRILDI MI?

Ebru Baki'nin programdan ayrıldığı söylentileri ortaya atıldı. Ebru Baki'nin programda bulunmamasının nedeni kesin olarak bilinmiyor. Öne sürülene göre; Baki, dinlenmek amacıyla tatile çıktı.

Alınan bilgilere göre Ebru Baki, Habertürk'ten ayrılmadı, sadece bir süre programda olmayacak. Ebru Baki, bugün programda bulunmuyor. Ebru Baki'nin yeni bir gelişme olmazsa 16 Ağustos 2022 Salı günü ekranda olması bekleniyor.