Bu filmi küçükten büyüğe herkes seviyor! Charlie'nin Çikolata Fabrikası bu akşam hangi kanalda yer alacak?

Bu filmi küçükten büyüğe herkes seviyor! Charlie'nin Çikolata Fabrikası bu akşam hangi kanalda yer alacak?
Küçükten büyüğe herkesin bayılarak izlediği Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi, bu akşam 20:00'de TRT1'de izleyiciyle buluşacak. em konusuyla hem de başarılı oyunculuklarıyla izleyenleri büyüleyen filmin detayları, filmi daha önce izlememiş olan sinemaseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Charlie'nin Çikolata Fabrikası filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

TRT 1 yayın akışı içerisinde yer alan film bu akşam 20.00'de izleyici ile buluşacak. Charlie'nin Çikolata Fabrikası konusu ve hikayesi ile izleyenlerden tam not alırken küçükten büyüğe izlenen klasik yapımlardan biri haline geldi. Renkli ve görkemli bir fabrikayı gösteren büyük sahnelerin ardından "Charlie'nin Çikolata Fabrikası nerede çekildi?" sorusu gündem oluyor. İşte Charlie'nin Çikolata Fabrikası oyuncuları…

CHARLIE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI KONUSU

Son derece sıra dışı bir yapıya sahip olan Willy Wonka'nın bir çikolata fabrikası vardır. Bu fabrikayı, kendisinden sonrası için bırakabileceği birini aramaktadır. Bir değerlendirme yapabilmek için yarışma düzenler. Önce eğitecek sonra da zamanla yerini devredecektir. 5 çocuk seçer. Bunlardan birisi Charlie'dir. O fakir bir aileden gelen bir çocuktur. Diğerleri ile birlikte çikolata fabrikasını gezerler. Charlie'nin orada görecekleri, çok etkileyecek ve onu Wonka'nın hayal alemine çekecektir.

CHARLIE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI OYUNCULARI

Filmin yönetmen koltuğunda fantastik yapımların ünlü isimlerinden Tim Burton oturuyor. Charlie'nin Çikolata Fabrikası oyuncu kadrosu şöyle:

Johnny Depp .... Willy Wonka

Freddie Highmore .... Charlie Bucket

David Kelly .... Grandpa Joe

Helena Bonham Carter .... Bayan Bucket

Noah Taylor .... Bay Bucket

Julia Winter .... Veruca Salt

AnnaSophia Robb .... Violet Beauregarde

Jordan Fry .... Mike Teavee

Philip Wiegratz .... Augustus Gloop

James Fox .... Bay Salt

Missi Pyle .... Bayan Beauregarde

Deep Roy .... Oompa-Loompa