Gelsin Hayat Bildiği Gibi Emin kimdir? Gelişiyle dizideki dengeleri değiştirdi!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Emin kimdir? Gelişiyle dizideki dengeleri değiştirdi!
SHOW TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Emin karakteri dikkat çekti. Sevilen dizinin oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin karakterleri arasında Emin yer alıyor. Peki ama Emin dizide dengeleri nasıl değiştirecek?

Emin, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin  karakterleri arasında son bölüme damga vuracak. . Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Emin'i kim oynuyor?

NELER OLACAK?

Yıllar önce kendisini terk eden Emin’i karşısında gören Derya hayatının şokunu yaşar. Annesi ve komşusunu konuşurken duyunca yüzleşmek için gittiği Mert’in evinde Aylin’i gören Gizem, ikilinin arasında arkadaşlık dışında bir ilişki olduğunu düşünür.

ERTAN SABAN KİMDİR?

1978 Üsküp doğumlu Ertan Saban, Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra, Makedonya Türk Tiyatrosu'nda sahne aldı. 2003 yılında Türkiye’ye geldikten sonra “Elveda Rumeli”, “Sakarya Fırat”, “Kurtlar Vadisi Pusu” gibi yapımlardaki oyunculuğu ile konuşuldu. Sinemada “Gölgesizler”, “Başka Semtin Çocukları”, “Limonata” gibi birçok ulusal ve uluslararası projede yer aldı. 2022 yılında yayınlanacak “Yakamoz” ve yine dijital bir platformda yayınlanacak “Akif” ile buluşacak. Saban son olarak FOX TV’de yayınlanan “Son Nefesime Kadar” dizisiyle izleyici ile buluştu. Oyuncu Ebru Özkan Saban ile evli ve bir kız çocukları var.