ATV'den bomba bir dizi geliyor: Ateş Kuşları! Konusu ne? Oyuncuları kimler?

ATV'den bomba bir dizi geliyor: Ateş Kuşları! Konusu ne? Oyuncuları kimler?
Ateş Kuşları isimli yeni bir dizi başlıyor. Ateş Kuşları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Ateş Kuşları dizisi adı ile dikkatleri üstüne çekerken, konusu hala bilinmemesi merakı daha çok artırıyor.

ATV bu kış sezonunda Ateş Kuşları isimli diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Bozdağ Film tarafından çekilecek dizi için hazırlıklar tam gaz sürerken ekibin sete çıkacağı tarih de merakla bekleniyor. Geçen sezon Destan dizisini ATV ekranında izleyiciyle buluşturan Bozdağ Film, yeni bir diziyi daha aynı kanalda izleyiciyle buluşturacak. Yine iddialı bir yapım olacağı belirtilen Ateş Kuşları’nın konusuyla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak diziyle ilgili çalışmalar son hız devam ediyor.

KONUSU BİLİNMİYOR

Senaryosu Ayşe Ferda Yılmaz ile Nehir Erdem tarafından yazılan dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh yapacak. İran asıllı Khalilzadeh, Destan dizisinin de yönetmenlerinden biriydi. Dolayısıyla başarılı yönetmen yeni projesinde yine Bozdağ Film ve ATV’yle birlikte çalışacak. Ateş Kuşları dizisinin çekimlerinin daha önce yapılan açıklamada ağustos ayında başlayacağı belirtilmişti. Ancak dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili hala bir gelişme yok. Hazırlıkları son hız devam eden dizinin ne zaman sete çıkacağı merak ediliyor.

BAŞROLDE BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU VAR

Yargı dizisinin sezon finaline doğru kadrodan ayrılan Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni projesi belli oldu. 31 yaşında olan oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, Turna karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Güzel oyuncu  yeni sezonda Atv'nin yeni projesi Ateş Kuşları'nda rol alacak. "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz" sloganı ile ekrana gelecek olan dizide oyuncu, Turna karakterini oynayacak.