Çin'de gerçekleştirilen düğün davetlileri şaşkına döndürdü! Gelinin seks kaseti yeminlerden önce yayınlandı

Çin'de gerçekleştirilen düğün davetlileri şaşkına döndürdü! Gelinin seks kaseti yeminlerden önce yayınlandı
Sosyal medyada gündem olan bir videoda Çin'de yapılan bir düğün olay oldu. Düğün sırasında, gelinin başka bir adamla beş dakika boyunca birlikte olduğu görüntüler davetlileri şoke etti. Söz konusu adamın ise damadın kardeşi olduğu iddia ediliyor.

İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden biri olan tabloid gazetesi Daily Mail, Çin’de geçen hafta çekildiği öne sürülen kısa bir videoyu paylaşarak gündeme geldi. Çin’in Fujian kentinde çekildiği ifade edilen edilen videoda bir yasak aşk düğün günü ortaya çıktı.

Görüntülerde evlilik yemini için sahneye çıkan bir çift dikkat çekiyor. Çiftin arkasındaki dev ekranda ise animasyonla yapılmış kalpler yer alırken bir süre sonra ekranda çıkan görüntüler davetlileri şoke etti. Sunucunun, “İşte şimdi çiftimizin nasıl büyüdüğünü göstereceğiz” demesinden çok kısa bir süre sonra havada uçuşan kalplerin yerini bir seks videosu aldı.

Videodaki seks sahnelerinde ise gelin ve damadın erkek kardeşi görünüyor. Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından davetliler ne olduğunu şaşırırken damat ile gelin de sahnede birbirine giriyor.

GÖRÜNTÜLER GERÇEK OLMAYABİLİR

Sosyal medyada gündeme bomba gibi düşen videonun gerçek olamayacağını ifade eden bazı kullanıcılar, “Bu bir pazarlama stratejisi, bu görüntüler gerçek değil” dedi.