Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlıyor? Tarih açıklandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlıyor? Tarih açıklandı
İzlenme rekorları kıran ve Türkiye'nin gündemine oturan konuları işleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Peki Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor? Müge Anlı yeni sezonda hangi kanalda olacak?

ATV'de hafta içi her gün ekranlara gelen ve araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon tarihi belli oldu. Müge Anlı 2022 yeni sezon 29 Ağustos'ta başlayacak. Seyircilerin büyük bir merakla beklediği programın ilk bölümü de oldukça iddialı olacak.

Bugün senelerdir ATV'de ekranlara gelen ve Müge Anlı'nın da sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon için geri sayım başladı. Hafta içi her gün reyting rekorları kıran program 29 Ağustos tarihinde yeni sezon yayınına başlayacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert hayranları programın tekrar ekrana geleceği günü iple çekiyor.

Müge Anlı 2022 yeni sezon yayın tarihi Müge Anlı'nın resmi sosyal medya sayfasından açıklandı. Bu paylaşımına kısa zamanda sosyal medya kullanıcıları çok sayıda yorum bıraktı. Müge Anlı'yı çok özlediklerini söyleyen sosyal medya kullanıcıları gündüz kuşağında seyretmek için program bulamamaktan şikayet etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon 29 Ağustos tarihinde Atv'de yayınlanmaya başlayacak.