Demet Özdemir hayranlarına müjde! Yayın tarihi belli oldu

Demet Özdemir hayranlarına müjde! Yayın tarihi belli oldu
Başrolünde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un olduğu 'Dünyayla Benim Aramda' dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Dünyayla Benim Aramda ne zaman yayınlanacak? Dizinin konusu ne, oyuncuları kimler?

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu olan Disney Plus'ın yeni orijinal dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’nın yayın tarihi kesinleşti.

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Hülya Gezer’in yaptığı ve senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı merakla beklenen dizinin yayın tarihi 14 Eylül olarak açıklandı. Paylaşılan afişle birlikte diziye yönelik merakın giderek arttığı projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor gibi başarılı oyuncular bulunuyor.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA DİZİSİ KONUSU

‘Dünyayla Benim Aramda’, büyük bir aşk ve tutku ile başlayan ilişkilerinin artık eskisi gibi olmadığını hisseden bir kadının ilişkisini kurtarmak için sosyal medya üstünden oynadığı oyunu ve beraberinde olanları bağlılık çerçevesinde üstünden ele alıyor. Şimdiden bütün dikkatleri üstüne toplayan ‘Dünyayla Benim Aramda’ 14 Eylül’de yalnızca Disney Plus’ta olacak.