Ölümlü Dünya 2 geliyor! İşte platformu ve çıkış tarihi

Ölümlü Dünya 2 geliyor! İşte platformu ve çıkış tarihi
Yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Feyyaz Yiğit, Sarp Apak, İrem Sak ve Doğu Demirkol gibi isimlerin olduğu Ölümlü Dünya filminin ikincisi geliyor. Peki Ölümlü Dünya 2 hangi platforman yayınlanacak ve ne zaman çıkacak?

Disney Plus, “Ölümlü Dünya”nın devam filmi için Taff Pictures’la anlaşmaya vardı. Aynı oyuncular ile çekilecek filmin sonbaharda Disney Plus’ta seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Ali Atay’ın yazıp yönettiği komedi filmi “Ölümlü Dünya”, önümüzdeki sene devam filmiyle tekrar dönüyor. Türkiye’de 14 Haziran’da yayına giren Disney Plus, devam filmi için Taff Pictures’la anlaşmaya vardı.

SONBAHARDA YAYINLANACAK

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre, aynı kadro ile çekilecek filmin çekimleri nisan, mayıs aylarında başlayacak. Devam filminin sonbaharda Disney Plus’ta seyircisiyle buluşması bekleniyor.

26 Ocak 2018’de vizyona giren serinin ilk filmi, 11 hafta kaldığı beyaz perdede 585 bin 145 kişi tarafından izlendi.

FEYYAZ YİĞİT'İN DAYAK SAHNESİ EFSANE OLMUŞTU

Ölümlü Dünya filmi özellikle Feyyaz Yiğit’in oynadığı ‘Serbest’ karakterinin dayak yediği sahne ile bir internet fenomeni haline gelmişti.

Ölümlü Dünya filminin oyuncu kadrosunda şu oyuncular yer alıyordu: Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Feyyaz Yiğit, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım.

ÖLÜMLÜ DÜNYA KONUSU

Ünlü oyuncu Ali Atay’ın yönetmeni olduğu Ölümlü Dünya, nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda bir lokantası olan Mermer Ailesi bireylerinin hayatını anlatıyor.

Nesiller boyu Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, sekiz kişiden meydana gelen geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir hayatları olan bu insanların durumları biraz değişiktir. Bu ailenin, uzun süredir sakladıkları bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmamalıdır.