Herkül: Efsane Başlıyor TV'de bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Herkül Efsane Başlıyor oyuncuları kimler, konusu nedir?

Herkül: Efsane Başlıyor TV'de bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Herkül Efsane Başlıyor oyuncuları kimler, konusu nedir?
Fantastik aksiyon türü filmlerden hoşlanıyorsanız, TV'de bu akşam Herkül: Efsane Başlıyor ekrana gelecek. Filmin tanıtımını ekranda görenler, detayları merak ediyor. Herkül Efsane Başlıyor konusu ne, nerede çekildi, devam filmi mi? Herkül Efsane Başlıyor oyuncuları arasında kimler var? Bu akşamki filmler reyting yarışına katılacak. Tercihiniz bu yapım olacaksa yayın bilgisi ve filmin detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. İşte Herkül Efsane Başlıyor fragman ve tüm merak edilenler!

Fantastik aksiyon türü filmlerden hoşlanıyorsanız, TV'de bu akşam Herkül: Efsane Başlıyor ekrana gelecek. Filmin tanıtımını ekranda görenler, detayları merak ediyor. Herkül Efsane Başlıyor konusu ne, nerede çekildi, devam filmi mi? Herkül Efsane Başlıyor oyuncuları arasında kimler var? Bu akşamki filmler birbirinden iddialı olacak ve hepsi yeni bir reyting yarışına katılacak. Tercihiniz bu yapım olacaksa yayın bilgisi ve filmin detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. İşte Herkül Efsane Başlıyor fragman ve tüm merak edilenler!

TV’DE BU AKŞAM: HERKÜL EFSANE BAŞLIYOR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

4 Ağustos 2022 Perşembe akşamı Herkül Efsane Başlıyor filmi Kanal D’de saat 20:00’de ve bir kez daha saat 22:00’de sizlerle olacak.

HERKÜL EFSANE BAŞLIYOR KONUSU NEDİR?

Renny Harlin'in yönettiği 2014 yapımı Amerikan fantastik aksiyon filmi, mitolojik kahraman Herkül'ün hayatının bir bölümünü konu almaktadır. Macera sevenler için Herkül Efsane Başlıyor konusu özetle şöyle;

Antik Yunan döneminde geçen Herkül filminde, gaddar Kral’ı devirmek isteyen Kraliçe, halkı refaha kavuşturacağı için Zeus Tanrısı’na yenik düşer. Kraliçe, Zeus’tan hamile kalır ve Herkül doğar. Herkül olanlardan habersiz, yalnızca sevgilisi Girit Prensesi Hebe’ye tutku duyar. Yarı Tanrı Herkül, sevgilisini kaybetmek üzereyken gerçek kimliğini öğrenir ve bir karar vermek zorunda kalır. Ya aşkını alıp kaçacak ya da kalıp gerçek bir kahraman olacaktır.

HERKÜL EFSANE BAŞLIYOR OYUNCULARI KİMLER?

Herkül Efsane Başlıyor oyuncuları arasında Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkin ve Roxanne McKee gibi isimler yer alıyor.

İşte, Herkül Efsane Başlıyor fragman tanıtımı!