Ev sahibiyle tartışan kiracı polisi vurup intihar etti

Ev sahibiyle tartışan kiracı polisi vurup intihar etti
Bursa'nın Gürsu ilçesinde ev sahibi ile tartışan kiracı olaya müdahaleye gelen polis memurunu pompalı tüfekle yaraladı. Kiracı vatandaş daha sonra terasa çıkıp aynı silahla intihar etti.

Bursa’da ev sahibi ile tartışan kiracı, ihbar sonrasında olay yerine gidip kavgaya müdahale eden polis memurunu pompalı tüfekle yaralamasının ardından intihar edip hayatına son verdi.

Bursa’nın Merkez Gürsu ilçesinde yer alan İstiklal Mahallesi Yazıcıoğlu Caddesi’nde ikamet ettiği evin sahibi ile kavga eden M.B. adlı kiracı, pompalı tüfekle tehditler savurunca olay polise haber verildi.

Ev sahibi-kiracı kavgası ihbarı sonrasında olay yerine giden polis memuru olaya müdahale etmek için belirtilen evin zilini çalıp kapıyı açmalarını talep etti. Kapı açıldığı esnada içeriye girmek isteyen bir polis memuru kiracının elindeki pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Ayağından vurulan polis memuru, olay yerine giden sağlık birimlerinin ilk müdahalesinin sonrasında hastaneye gönderildi. Polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Elindeki pompalı tüfekle direnerek teslim olmayan kiracı için bölgeye özel hareket polisi davet edildi. Müdahaleye hazırlanan polis birimlerini gören kiracı M.B. evin terasına çıkarak aynı pompalı tüfek ile intihar etti. Olayla alakalı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.