Vizontele bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Vizontele konusu ne, nerede çekildi? Vizontele oyuncuları kim?

Vizontele bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Vizontele konusu ne, nerede çekildi? Vizontele oyuncuları kim?
Yılmaz Erdoğan ve Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği Vizontele filmi TV'de bu akşam hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Filmin fragmanını ekranda gören ve daha önce izlememiş olan vatandaşlar Vizontele oyuncuları kimler merak ediyor. 2000 yılında vizyona giren Vizontele nerede çekildi, konusu ne? İşte, fragmanıyla beraber film hakkında tüm merak edilenler!

Yılmaz Erdoğan ve Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği Vizontele filmi TV'de bu akşam hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Filmin fragmanını ekranda gören ve daha önce izlememiş olan vatandaşlar Vizontele oyuncuları kimler merak ediyor. 2000 yılında vizyona giren Vizontele nerede çekildi, konusu ne? İşte, Vizontele fragman ve merak edilen tüm detaylar!

TV’DE BU AKŞAM: VİZONTELE HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

2 Ağustos 2022 Salı günkü yayın akışında birbirinden iddialı sinema filmleri yer alıyor. TV’de bu akşam Vizontele filmi, Star TV’de saat 20:00’de ve 22:30’da bir kez daha ekrana gelecek.

VİZONTELE KONUSU NE? VİZONTELE NEREDE ÇEKİLDİ?

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Ömer Faruk Sorak'la birlikte yönettiği Vizontele filmi Van kırsalında çekilmiştir. Konusu Hakkari’de geçmektedir. 2020 yılında çekimleri tamamlanan film, daha sonra 'Vizontele Tuuba' devam filmiyle seri haline gelmiştir. Komedi filmi Vizontele konusu ise şöyledir;

Hakkari'ye 1974 yılında ilk defa televizyon gelmiştir. Bu köy, her haberin en son ulaştığı yerdir. Bu haberi duyan ahali, televizyona 'vizontele' der ve nasıl bir şey olduğunu merak eder. TRT'den oraya sürgün edilen memurlar, alıcıyı kurmadan geri döner. Belediye Başkanı Nazmi bu sorunu çözmek için Deli Emin'den yardım ister. Emin, aslında deli değildir ve teknolojik aletlere ilgisi vardır.

VİZONTELE OYUNCULARI KİMLER?

Vizontele oyuncuları arasında Yılmaz Erdoğan (Deli Emin), Demet Akbağ, Altan Erkekli, Cezmi Baskın, Cem Yılmaz, Şebnem Sönmez, Bican Günalan, Tolga Çevik, Erdal Tosun, Şafak Sezer ve Can Kahraman yer alıyor.

İşte, Vizontele fragman tanıtımı!