Zehra Bayır cinayetinde yeni detay! Babası korkunç gerçeği açıkladı

Zehra Bayır cinayetinde yeni detay! Babası korkunç gerçeği açıkladı
Muğla'nın Milas ilçesinde Zehra Bayır isimli genç kız ölü olarak bulunmuştu. Zehra Bayır'ın babası Oğuzhan Bayır kızına ölmeden önce işkence yapıldığını söyledi.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi'nde yer alan bir eğlence mekanının yapay göletinde başına darbe almış biçimde ölü olarak bulunan Zehra Bayır'ın babası Oğuzhan Bayır, kızının öldürülmeden evvel işkence gördüğünü söyledi.

Zehra'nın kardeşinin tedavisi masrafları için çalıştığı "Özkul Gazinosu"ndan alacağı 50 bin lirayı talep ettiği, bunun sonrasında öldürüldüğü öne sürülüyor.

"BİR İNSANIN CANI BU KADAR UCUZ DEĞİL"

Kızının balta veya satırla öldürüldüğünü söyleyen Oğuzhan Bayır, "Yalnız vurmadan önce çocuğumu çok dövmüşler. Kemiklerinde kırıklar varmış. Zehra'm, 18 yaşında genç bir kızdı. Kimseye bir zararı yoktu. Burada hayvanlara kıyamıyoruz. Bir insanın canı bu kadar ucuz değil. Yapanların en ağır cezayı almalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Jandarmanın olayı kendilerine "trafik kazası" olarak söylediğini kaydeden Bayır, gittikleri zaman Zehra'nın öldürüldüğünü öğrendiklerini belirtti.

"ONLARDAN ALACAĞINI İSTEDİ"

Zehra'nın nişanlanıp ayrıldığını ve sonrasında tekrar barıştığını söyleyen Bayır, "Olay günü de 'Valizlerimi topladım. Bugün akşam biniyorum' demiş. Sonra onlardan alacağını mı istedi, ne istediyse... Cumartesi günü gece 03.00'te Zehra'yı arkadaşları ile birlikte eve getirmişler. Zehra'yı öldüren kişi, 'Benim telefonda bir şeyler var, bir bakıver' demiş. Bir süre sonra da ayrılmış. Arkadaşları o andan itibaren bir daha kızıma telefonla ulaşamamışlar, kendisinden haber alamamışlar" açıklamasını yaptı.

Muğla Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirilen otopsinin sonrasında Bayır'ın cansız bedeni 26 Temmuz'da Konya Karapınar'da toprağa verildi. Olay ile alakalı 7 kişi gözaltına alınırken adliyeye gönderilen İlimder İlter, Ömer İlter ve Ü.K. hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Diğer şüpheliler adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.