Taşıyıcı 2 bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Taşıyıcı 2 konusu nedir? Taşıyıcı 2 oyuncuları kimlerdir?

Taşıyıcı 2 bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Taşıyıcı 2 konusu nedir? Taşıyıcı 2 oyuncuları kimlerdir?
Aksiyon ve gerilim türü filmler ilginizi çekiyorsa, TV'de bu akşam Taşıyıcı 2 (The Transporter 2) ekranda olacak. Film serisiyle özdeşleşen Jason Statham, 2005 yapımı devam filminde hangi maceraları yaşayacak? Taşıyıcı 2 konusu ne, nerede çekildi? Taşıyıcı 2 oyuncuları kimler? Film bu akşam hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte, Taşıyıcı 2 fragman ve tüm detaylar!

TV'de bu akşam Taşıyıcı 2 (The Transporter II) filmi ekranda olacak. Film serisiyle özdeşleşen Jason Statham, 2005 yapımı devam filminde hangi maceraları yaşayacak? Aksiyon ve gerilim türünde çekilen Taşıyıcı 2 konusu ne, nerede çekildi? Taşıyıcı 2 oyuncuları kimler? Film bu akşam hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte, Taşıyıcı 2 fragman ve tüm detaylar!

TV’DE BU AKŞAM: TAŞIYICI 2 HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

1 Ağustos 2022 Pazartesi televizyonda hangi filmler var araştırmasına başlandı. TV’de bu akşam harika bir aksiyon-gerilim filmi yer alacak. Taşıyıcı 2 filmi bu akşam Kanal D ekranında saat 20:00’de başlayacak.

TAŞIYICI 2 KONUSU NEDİR?

ABD Miami ve Fransa’da çekimlerinin gerçekleştiği Taşıyıcı 2 konusu izleyiciler tarafından merak edildi.

Yapımcılığını ve yazarlığını Luc Besson'ın üstlendiği, Louis Letterier'ın yönettiği devam filmi ABD ve Fransa ortak yapımıdır. 2005 yapımı aksiyon-gerilim filminde Jason Statham'ın canlandırdığı Frank Martin, yepyeni bir maceraya atılıyor. Miami'de şoförlük yapan ve taşıyıcılığı bırakan Frank, çalıştığı ailenin kaçırılan çocuğu hakkında zan altında kalır. Frank bu adamlarla büyük bir savaşa girişecektir.

TAŞIYICI 2 OYUNCULARI KİMLER?

Aksiyon, polisiye ve gerilim yüklü The Transporter II filminin başrol oyuncuları Jason Statham, Alessandro Gassman ve Amber Valletta'dır. Taşıyıcı 2 oyuncuları arasında Matthew Modine ve Kate Nauta da yer alıyor.

İşte, Taşıyıcı 2 fragman tanıtımı!