Akif Beki yazdı: İslam'ı sevdirmek yerine nefret ettirmeye, soğutmaya çalışsalar, bu kadar olur

Akif Beki yazdı: İslam'ı sevdirmek yerine nefret ettirmeye, soğutmaya çalışsalar, bu kadar olur
Gazeteci Akif Beki, kadınları hedef alan imam Halil Konakçı'nın "Erkekler kadından üstündür. Kadının rızık kazanma mükellefi yoktur ama her yerde kadın istismarı var. Daha cazip çünkü. Adam uyuşturucu parası kazansa kadının mesuliyeti yok. Sokaklar kasap dükkânı oldu, et görmekten içimiz dışına çıkıyor artık. Bu kadınların başında kocaları, adamları yok mu? ifadelerinin ardından bir yazı kaleme aldı.

Karar yazarlarından Akif Beki, kadınları hedef alarak gündeme gelen imam Halil Konakçı'nın "Erkekler kadından üstündür. Kadının rızık kazanma mükellefi yoktur ama her yerde kadın istismarı var. Daha cazip çünkü. Adam uyuşturucu parası kazansa kadının mesuliyeti yok. Sokaklar kasap dükkânı oldu, et görmekten içimiz dışına çıkıyor artık. Bu kadınların başında kocaları, adamları yok mu?" sözlerinin ardından köşesinde yazı yazdı.

Gazeteci Akif Beki, yazısında şunları ifade etti:

"Böyleleri; rüşvet, yolsuzluk, hırsızlık, yalan ve iftiracılık, hak yemek, akraba kayırmacılığı, adaletsizlik ve zulüm gibi zülfüyare dokanacak konulara girmez. Duymazsınız hiç vaazlarında.

Ahlaki çürüme ve yozlaşmaya karşı, Hakkı ve Müslümanca yaşamayı tebliğden anladıkları, varsa yoksa kadınların dekoltesidir, yetişkinlerin rızaya dayalı cinsellikleridir.

Haksızlık, hukuksuzluk, yolsuzluk arsızlıklarına değinmek mi! Kur'an kurslarında çocuklara taciz ve tecavüz sapkınlıkları mı! Gözleri kesmez. Pabucu pahalı vaazlara gelince kaçışlarından tanırsınız onları.

İslam'ı sevdirmek, kalpleri ısındırmak yerine nefret ettirmeye, soğutmaya çalışsalar, bu kadar olur."