Fenerbahçe'de istifa! Ömer Temelli görevinden ayrıldı

Fenerbahçe'de istifa! Ömer Temelli görevinden ayrıldı
Fenerbahçe taraftarları, Dinamo Kiev'in gol atmasından sonra futbolcuların tribüne karşı sevinç gösterisi yapmasının ardından "Vladimir Putin" tezahüratı yaptı. Söz konusu tezahürat soğuk duş etkisi yaptı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ömer Temelli, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci ön eleme turu rövanşında Dinamo Kiev’e uzatmada 2-1 yenildi. Fenerbahçeliler, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti ekibi Slovacko ile mücadele edecek.

Geçen hafta Polonya'nın Lodz kentinde 0-0 biten maçın rövanşı İstanbul'da oynandı. Dinamo Kiev, 57. dakikada Vitaliy Buyalskyi'nin golüyle kazanmaya yakklaştı. Fenerbahçe, 89. dakikada Attila Szalai’nin golüyle maçı uzatmaya götürdü.

Dinamo Kiev, 114. dakikada Oleksandr Karavayev'in golüyle tur atlayan takım oldu .

HERKESİ ŞOKE EDEN TEZAHÜRAT

Uzatmalarda Kiev'i 2-1 öne geçiren golün ardından bazı Fenerbahçe taraftarları "Vladimir Putin" tezahüratı yapmaya başlayarak gündeme geldi. Bir dönem Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu "Böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık" diyerek tepki gösterdi.

İSTİFA HABERİ GELDİ

Yaşananların ardından Fenerbahçe Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ömer Temelli, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Temelli, Aziz Yıldırım döneminden beri bu görevi üstleniyordu.

Ali Koç döneminde de yönetimde yer alan Temelli'nin istifasıyla ilgili kulüp kaynaklarından resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Ali Koç ile Ömer Temelli arasındaki fikir ayrılıklarının ayrılığa zemin hazırladığı ifade ediliyor.

FENERBAHÇE'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ömer Temelli, kulüp yönetim kurulu üyeliği ile birlikte bağlı şirketlerindeki tüm görevlerinden istifa etmiştir. Sayın Ömer Temelli’ye kulübümüz adına gösterdiği emek ve katkıları için teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.