Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı şifreli kanalda mı yayınlanacak?

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı şifreli kanalda mı yayınlanacak?
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön elem turu rövanş maçında bugün Dinamo Kiev'i ağırlayacak. Peki Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Maç şifreli mi yoksa şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 2. Ön Eleme Turu ilk karşılaşmasında Polonya'nın Lodz kentinde mücadele ettiği Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalmıştı. Ekibimiz, son vuruşlarda etkisiz olduğu maçın ardından turu Kadıköy'deki rövanş karşılaşmasına bıraktı. Bu çerçevede ikinci mücadelenin ne zaman yapılacağı hususunda bilgi sahibi olmak isteyenler için Fenerbahçe - Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi 2. maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının cevaplarını derledik.

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşması, 27 Temmuz 2022 Çarşamba (bugün) günü yapılacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20.00'da başlayacak mücadeleyi İtalyan hakem Irrati yönetecek. Irrati'nin yardımcılıklarını ise F. Meli ve D. Rocca üstlenecek.

Fenerbahçe - Dinamo Kiev karşılaşması, Exxen platformundan şifreli olarak ekranlara gelecek. Öte taraftan Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i geçmesi durumunda 3. Tur'a çıkacak. Bu turdaki rakibimiz Avusturya takımı Sturm Graz olacak.