Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi reytinglerde nasıl bir sonuç aldı? İşte ilk bölüme gelen yorumlar…

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi reytinglerde nasıl bir sonuç aldı? İşte ilk bölüme gelen yorumlar…
Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Show TV ekranında 21 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ertan Saban'ın başrolde yer aldığı yeni mafya dizisi, yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösteriliyor. Peki, ilk bölüm reytingleri nasıl geldi? İzleyiciden nasıl bir tepki aldı?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 1. bölümüyle dün ekranlara geldi. Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk'in başrollerini paylaştığı yeni mafya dizisi, izleyicisi ile nihayet buluştu. Show TV'de Perşembe günlerinin yeni fenomeni ve aynı zamanda sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen dizi, reytinglerde nasıl bir başarı elde etti? Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting konusunda istediği başarıyı yakalayabildi mi?

“GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ” REYTİNGLERDE KAÇINCI OLDU?

Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin reytingleri hayal kırıklığı yarattı! Yaz dizilerinden çok da farklı sonuçlar olmadı. Show TV'nin yeni dizisi dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle TOTAL grubunda 8. oldu. AB grubunda 5. olan dizi, ABC1'de ise 4. sıraya yerleşti.

Ertan Saban dizide çok başarılı bir performans sergilese de, ilk bölüm reytingleri bu şekilde...

İŞTE İZLEYİCİLERİN YORUMLARI…

Öte yandan diziyi soluksuz izleyen kişiler, ilk bölümün ardından sosyal medya üzerinden yorumlarını paylaştı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, izleyicilerden tam not aldı. Bu sonuçlar ise birçok kişinin yazın tatilde olmasına ve çok fazla televizyon izlenmemesine bağlandı. Ayrıca, her yeni başlayan dizi ilk bölümlerde böyle reytingler alabiliyor.

Muhtemelen ilerleyen bölümlerde dizinin konu işleyişi boyut değiştirerek ve oyunculuklar daha fazla ön plana çıkacak. Ve böylece Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin reytingi de yükselecektir.

İşte, Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm fragmanı