Birce Akalay açtı ağzını yumdu gözünü! Ekonomiye değindi: Yargılanacaksınız

Birce Akalay açtı ağzını yumdu gözünü! Ekonomiye değindi: Yargılanacaksınız
Son aylarda rol aldığı dizilerin başarısıyla gündemden düşmeyen deneyimli oyuncu Birce Akalay, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesaj ile doların yükselişine isyan etti. Türk lirasının değer kaybetmesi nedeniyle sinirlerine hakim olamayan oyuncu, "İşçimiz, halkımız sefil oldu" ifadelerini kullandı.

Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerinin başarıyla birlikte gündemden düşmeyen oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesaj ile konuşulmaya başlandı.

"BİRİLERİ ÜLKEYİ DOYUMSUZCA SATMAYA DEVAM EDİYOR"

Gündeme dair yorum yapmakta çekinmeyen başarılı oyuncu Birce Akalay, döviz kurundaki yükselişin neden olduğu enflasyon ve ekonomik buhrana değinerek isyan etti. Ülkenin geldiği duruma sinirlendiği her kelimesinden belli olan oyuncu, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bıktım artık. Emeğimizin değeri, paramız iyiden iyiye pul oldu. İşçimiz, halkımız sefil oldu. Fakat birileri ülkeyi yemeye ve doyumsuzca satmaya devam ediyor. Yargılanacağınız günleri görebilmek ümidiyle ki göreceğiz."