Ankara'ya dönüş yolunda feci kaza! Bagaja yatırılan bebek yola düşerek can verdi! Onlarca araç üzerinden geçti!

Ankara'ya dönüş yolunda feci kaza! Bagaja yatırılan bebek yola düşerek can verdi! Onlarca araç üzerinden geçti!
Şanlıurfa'dan Ankara'ya dönüş yolunda feci bir kaza yaşandı. Uyuyunca arabanın bagajına konulan bebek, bagajdan düştü. Üzerinden onlarca aracın geçtiği 1 yaşındaki talihsiz bebek feci bir şekilde öldü!

Şanlıurfa'dan Ankara'ya dönüş yolunda feci bir kaza yaşandı. Uyuyunca arabanın bagajına konulan bebek, bagajdan düştü. Üzerinden onlarca aracın geçtiği 1 yaşındaki talihsiz bebek feci bir şekilde öldü! Bagaja yatırılan bebeğin feci sonu sosyal medyada da gündem oldu! İşte detaylar...

BAGAJA YATIRILAN BEBEK ARAÇTAN DÜŞEREK FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ!

Onlar, bayram tatili için Şanlıurfa'ya giden bir aile. Ankara dönüş yolunda 1 yaşındaki bebekleri uyudu diye bebeği aracın bagajına yerleştirdiler! Kimse fark etmese de, talihsiz bebek bagajdan kayarak yola düştü. Seyir halindeki aracın kapısı bir anda açılınca olanlar oldu! Vızır vızır işleyen otoyolda talihsiz çocuğun üzerinden onlarca araç geçti. Bebek olay yerinde can verdi.

Aksaray’ın Topakkaya Beldesi mevkiinde seyreden araçta 1 yaşındaki bebek bagajdan yola düştü. Trafiğin aktığı otoyolda feci bir şekilde ölen bebeğin yokluğu ise annesi tarafından dakikalar sonra fark edildi. Anne durumu idrak edince 112 Acil arandı, ancak artık çok geçti.

Aksaray - Ankara Karayoluna sevk edilen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, arama çalışmalarına başladı. Üzerinden onlarca arabanın geçerek ezdiği bebeğe ilk müdahale sağlık ekiplerince yapılsa da, bebek hayatını kaybetmişti.

Bebeğin amcası ve dedesi kazayı polis ekiplerine anlattı. Bebeğin cansız bedeni Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bagaj kapısının kilitli olmadığını iş işten geçtikten sonra fark eden aile, ölen bebekleri için verdikleri ifadede "Nerede düştü bilmiyoruz. Annesi göremeyince feryat etti" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.