Sedan TOGG görücüye çıktı! Kapıları dikkat çekti

Sedan TOGG görücüye çıktı! Kapıları dikkat çekti
Yerli otomobil TOGG'un sedan modeli Zorlu Center'da görücüye çıktı. Vatandaşların oldukça beğendiği modelin kapıları ise en dikkat çeken kısım oldu.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yer alan Bilişim Vadisi'nde 27 Aralık 2019 günü SUV ve sedan modelleri tanıtılan Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG için geri sayım devam ediyor.

Vatandaşların çıkmasını heyecanla beklediği elektrikli yerli otomobil, birçok organizasyonda görücüye çıkmaya, vatandaşların beğenisine sunulmaya devam ediyor.

ZORLU CENTER'DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yerli otomobilin sedan modeli son olarak İstanbul Zorlu Center’da kurulan stantta gösterildi. Vatandaşların merakla incelediği yerli otomobile olan ilgi oldukça yoğun oldu.

Öte taraftan TOGG, 2030’a dek tek bir platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planlıyor. Ayrıca TOGG tasarımcıları tarafından üretilen ön cam, doğuştan elektrikli mimariyle uyumlu olacak biçimde tasarlanırken, jantlar ise çok kollu stilize edilmiş lale özelliğini taşıyacak.

TASARIM OLDUKÇA BEĞENİLDİ

Menekşe ve çivit mavisinin karışımıyla metalik gri renkte olacak Akıllı Cihaz’da, dış tasarımın dışımında iç tasarım ve yolcuların kabin deneyimi de bir üst düzeye taşınıyor. İçeride C SUV’un tasarımını taşımasına karşın, direksiyon simidi, sportif ve zarif bir tasarımla öne çıkıyor.

İç mekanda entegre emniyet kemerlerine sahip 4 tane tekli koltuk bulunurken orta sütunu ise ortadan kaldıran tasarımla kapıların bir kitap gibi açılması dikkat çekiyor. Ön koltuklarda açık renk deri kullanılırken, arka koltuklarda koyu renk tercihi göze çarpıyor.