Trabzon'da Arap turistlere gül dağıtan AKP'li ilçe başkanına sert tepki! "Mülteci biziz"

Trabzon'da Arap turistlere gül dağıtan AKP'li ilçe başkanına sert tepki! "Mülteci biziz"
AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selaattin Çebi, Trabzon'da bulunan Arap turistlere gül dağıttı. Bu sahneyi gören bir vatandaş, “Şehrimizde mülteci biziz" diyerek Selaattin Çebi'ye tepki gösterdi.

Trabzon Meydan Parkı'nda gezen AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selaattin Çebi,  Arap turistlere gül dağıttı. Bunu gören bir vatandaş Çebi'ye tepki gösterdi. Parti yönetimiyle birlikte Arap turistlere gül veren Selaattin Çebi, “Şehrimizde mülteci biziz” diyen vatandaş ile karşılaştı. Çebi, vatandaşa “Şehrin asıl sahibi sizlersiniz” cevabını verdi.

Bu cevabı kabul etmeyen vatandaş “Hayır sahibi olmadık artık, ben 64 yaşındayım…” diyerek devam etti. “Şehrin asıl sahibi sizlersiniz” cevabını yineleyerek vatandaşın yanından ayrılmak isteyen Çebi'ye vatadaş “Değiliz, değiliz” şeklinde bağırdı.

Bunun ardından gül dağıtmaya devam eden Çebi, Arap turistlere dair yapılan eleştirileri algı operasyonu olarak gördüğünü ifade etti. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Çebi şu ifadeleri kullandı:

Çebi, “Şehrimizde görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Tabi turizm Türkiye için büyük bir nimet, turistleri bizim için velinimet. Bölgemizin ekonomisine, istihdamına büyük katkıları var. 2022 yılında turizmden yaklaşık 35-40 milyar dolar gelir bekliyoruz. Zaman zaman sosyal medyada ve basın organlarında algı operasyonları yapıldığını görmekteyiz” yorumunda bulundu.