Banka İşi bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Banka İşi konusu ne, oyuncuları kimler?

Banka İşi bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Banka İşi konusu ne, oyuncuları kimler?
TV’de bu akşam hangi filmler olacak? Muhteşem oyuncu kadrosuyla The Bank Job – Banka İşi filmi bu akşam ekrana geliyor. Banka İşi fragmanını ekranda gören vatandaşlar filmin detaylarını merak ediyor. Jason Statham filmi The Bank Job dev bir kadroya sahip; peki Banka İşi oyuncuları kimler? Banka İşi konusu nedir? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte detaylar!

TV’de bu akşam hangi filmler olacak? Muhteşem oyuncu kadrosuyla The Bank Job – Banka İşi filmi bu akşam ekrana geliyor. Banka İşi fragmanını ekranda gören vatandaşlar filmin detaylarını merak ediyor. Jason Statham filmi "The Bank Job" dev bir kadroya sahip; peki Banka İşi oyuncuları kimler? Banka İşi konusu nedir? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte detaylar!

TV’DE BU AKŞAM: BANKA İŞİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

18 Temmuz 2022 Pazartesi yayın akışına baktığımızda, Kanal D ekranında bu akşam art arda iki yabancı filmin olduğunu görüyoruz. The Bank Job – Banka İşi filmi bu akşam saat 22.15’te Kanal D’de olacak.

BANKA İŞİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Dick Clement and Ian La Frenais tarafından senaryosu yazılıp, Roger Donaldson tarafından yönetilen The Bank Job filmi, aksiyonun usta ismi Jason Statham ile devleşiyor. 1971'deki Baker Sokağı soygunundan esinlenilerek hazırlanılmış 2008 İngiliz suç ve dram filminin konusu merak ediliyor. Banka İşi konusu şöyle;

Terry (Jason Statham), 'banka işi' çetesinin lideridir. Bir banka soygunu için harekete geçen Terry, kasa odasına tünel kazarak girmeyi planlar. Kasalara ulaştığında ise paradan daha değerli şeyler bulur. Buldukları, birçok skandala yol açacak kirli sırlardır.

BANKA İŞİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Banka İşi oyuncuları arasında başrolde Jason Statham yer alırken, ünlü aktöre Saffron Burrows, Stephen Campbell Moore ve Daniel Mays gibi isimler eşlik ediyor.

İşte, The Bank Job – Banka İşi fragmanı!