Cem Yılmaz'ın 15 Temmuz tweetlerine tepkisi sert oldu! "Allah belanızı versin"

Cem Yılmaz'ın 15 Temmuz tweetlerine tepkisi sert oldu! "Allah belanızı versin"
Komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyada kendisine ait olmayan sözlerin hesaptan hesaba yayıldığını fotoğrafının eklenip paylaşım yapıldığını ifade ederek, "Sosyal medyada yine hiçbir ilgim alakam olmayan 'yapıştırma' 15 Temmuz sözlerini fotoğrafımla ismimle paylaşıp durdu, bir diğeri de küfür etti. Bu kadar. Seneye de yapacaksanız onu da şimdiden peşin peşin versin." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin önde gelen komedyenlerinden biri olan Cem Yılmaz, kendi adı ve fotoğrafıyla 15 Temmuz yıl dönümlerinde, kendisine ait olmayan ifadelerin dilden dile yayıldığını sosyal medya platformu Twitter üzerinden ifade etti. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin" diyerek sosyal medyada kendi adına paylaşılan sözleri paylaşan vatandaşlara isyan etti.

Yılmaz Twitter hesabından konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: 

"Sosyal medyada yine hiçbir ilgim alakam olmayan “yapıştırma” 15 Temmuz sözlerini fotoğrafımla ismimle paylaşıp durdu , bir diğeri de küfür etti. Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin. Bu kadar. Seneye de yapacaksanız onu da şimdiden peşin peşin versin."