Bodrum'daki kazada erkek arkadaşını kaybetmişti: İngiliz model Yazmin Oukhellou, olaydan günler sonra ilk kez konuştu

Bodrum'daki kazada erkek arkadaşını kaybetmişti: İngiliz model Yazmin Oukhellou, olaydan günler sonra ilk kez konuştu
Yalıkavak-Bodrum yolunda geçtiğimiz günlerde yaşanan kazada İngiliz model ve oyuncu Yazmin Oukhellou hayatta kalmış, ancak erkek arkadaşı ölmüştü. Özel araçlarının takla attığı görüntüler basına da yansıtılmıştı. İngiliz model, ölümle sonuçlanan kazadan günler sonra ilk kez konuştu. Yazmin Oukhellou, "Kolumu bilerek kırdım" açıklamasıyla yürekleri paramparça etti. İşte, ünlü modelin açıklamaları...

Bodrum yollarında her yaz tatil dönüşü trafik kazaları haberleri geliyor. Bu kez Yalıkavak-Bodrum yolunda meydana gelen feci araba kazasının başrolleri ünlü İngiliz çift oldu. Kazada Jake Robert Mclean hayatını kaybetti. Mclean hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan kız arkadaşı, İngiliz oyuncu ve model Yazmin Oukhellou ise ağır yaralandı.

Ünlü modelin tedavisi Türkiye'de yapıldı. Daha sonra ülkesine dönen Oukhellou, kazayla ilgili sessizliğini sonunda bozdu.

"BİLEREK KOLUMU KIRDIM"

28 yaşındaki oyuncu Bodrum yolunda meydana gelen kazada kolundan ağır yaralanmıştı. Kazayla ilgili ilk kez konuşan ünlü oyuncu...

"Kazadan sonra otomobilden çıkmak ve yardım aramak için acele ettim. Kolum sıkıştığı için arabadan çıkamadım. Bu yüzden bilerek kolumu kırdım ve arabadan çıkıp yardım çağırdım. Orada hareketsiz yatıp kanamadan ölebilirdim ya da bizi kurtarmaya çalışmak için kendi kolumu kırabilirdim, başka seçeneğim yoktu.” sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

Kaza sonrası ölümü düşündüğünü söyleyen Yazmin Oukhellou, o an şarampole yuvarlandıkları yolun yukarısına çıkıp çığlık attığını ve erkek arkadaşının hala yaşadığını sandığını gözyaşları içinde anlattı. Erkek arkadaşı Jake’in yardım sırasında nabzını hissetmediğini anladığını dile getiren ünlü model, yaşadığı travmanın hala etkisindeydi.

Yazmin Oukhellou, İngiltere’de yayınlanan The Only Way Is Essex dizisinde rol alıyor ve aktif olarak modellik yapıyor.