Skuter faciası bitmiyor! Hemşire Hatice Şener dehşeti yaşadı

Skuter faciası bitmiyor! Hemşire Hatice Şener dehşeti yaşadı
23 yaşındaki Dilara Gül'ün ölümü sonrası elektrikli skuterların trafik için uygun olup olmadığı tartışılmaya başlandı. Pek çok kişi skuterların trafikten men edilmesi gerektiği görüşünü dile getirirken bazıları ise katı düzenlemeler talep etti. Tartışmalar sürerken benzer bir kaza haberi de Adana'dan geldi. Dilara Gül ile aynı yaştaki Hatice Şener'e de aynı şekilde bir aracın çarptığı ortaya çıktı. Şener'in hayati tehlikeyi atlattığı ancak vücudunda çok sayıda kırık ol

Geçtiğimiz günlerde 23 yaşındaki Dilara Gül'ün cadde üzerinde skuter ile giderken otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetmişti. Bu sefer de Adana'da elektrikli skuter kullanan 23 yaşındaki hemşire, ters yönden hızla gelen ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbari üzerine durumun yaşandığı yere ekipler sevk edildi.

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI 

 Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızı Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan genç hemşire, daha sonra taburcu edildi. Sürücü ise Bağlar Polis Merkezi Amirliği’ne giderek teslim oldu. İbrahim E., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

"ŞUAN KIZIM YARI YATALAK DURUMDA"

Evde tedavisi devam eden genç kızın vücudunda birçok kırık ve çatlak olduğu, sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 60 yaşındaki baba Mehmet Akif Şener, sürücünün ehliyeti olmadığını da iddia ederek, "Bu caddenin yol hakkı azami 30 kilometre. Ancak o sürücü neredeyse 100 kilometre hızla gelerek kızıma çarpıyor. Kızımın vücudunda birçok kırık var. Şu an kızım yarı yatalak durumda." diye konuştu.