Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programında stüdyo karıştı! Oryantal İbadet kendini kaybetti

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programında stüdyo karıştı! Oryantal İbadet kendini kaybetti
Fox Tv'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programında stüdyo karıştı. Dansözlük yapan İbadet isimli kadın, kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişiyle yüzleşirken kendini kaybetti.

Fox Tv'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programında tansiyon yükseldi. Dansözlük yapan İbadet isimli kadın, kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişiyle yüzleşirken kendini kaybetti, stüdyoyu inletti.

Oryantallik için bir menajere başvuran ve dolandırıldığını öne süren İbadet adlı kadın, hafta içi her gün Fox Tv'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına çıkarak durumunu anlattı ve yardım talebinde bulundu. Canlı yayında öfkeden gözü dönen İbadet'in kendini kaybetmiş şekilde çığlık çığlığa bağırması izleyenleri şoke etti.

Kendisine iş bulması için görüşmeye başladığı menajer Hasan isimli kişi tarafından 15 bin TL dolandırıldığını iddia eden İbadet, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı. Geçtiğimiz gün Hasan ile yüzleşen İbadet, "18 yıllık evliliğimi bitirdin" cümlesini duyunca sinir krizi geçirdi. Canlı yayında avazı çıktığı kadar bağıran İbadet, "Bana yuva yıkan kadın muamelesi yapma. Ben seni iş için aradım. İftira atıp da alttan üstte geçmeye çalışma" dedi. Canlı yayında sinirlerine hakim olamayan İbadet, sakinleşmesi için stüdyodan çıkarıldı.