Antalya'da sokak ortasında genç kızları taciz etti, vatandaşlar müdahale etti

Antalya'da sokak ortasında genç kızları taciz etti, vatandaşlar müdahale etti
Antalya Manavgat'ta 2 genç kızı gizlice takip ederek videoya kaydettiği fark edilen şahıs, vatandaşların müdahalesiyle karşılaştı. Olaya müdail olan vatandaşların dövdüğü adam polise teslim edildi. Görüntüsü çekilen kızlardan birisi babasıyla birlikte karakola giderek şikayette bulunurken, tacizci işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Dün akşam saat 21.30 sularında Aşağı Hisar Mahallesi Hisar Caddesi’nde bir genç, motosikletiyle ilerlerken genç kızların arkasındaki adamın telefonla çekim yaptığını gördü. Bunun üzerine, şahsın kızları takip ederek onları videoya aldığından kesin emin olup, harekete geçti. Gencin müdahalesinin ardından durumu fark eden kızlar korkarken çevredeki diğer vatandaşlarda olaya karıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri tacizci şahsı vatandaşların elinden aldı.

Adının A.E. olduğu bildirilen 41 yaşındaki tacizci, olay yerinde kendisine saldıranlara bir hata yaptığını, bir daha böyle bir şey yapmayacağını ifade etti.

Şahsın götürüldüğü Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Karakolu'nda da suçunu kabul ettiği ve telefonunda genç kızlara ait görüntülerin olduğu açıklandı.. Görüntüsü çekilen genç kızlardan birisi babasıyla birlikte karakola giderek şikayette bulunurken, durumu fark ederek müdahalede bulunan genç de karakolda tanık olarak ifade verdi.

A.E. bunun ardından serbest bırakıldı.