Özgür Aybaş'tan alkol zammı açıklaması

Özgür Aybaş'tan alkol zammı açıklaması
Türkiye Tekel Bayileri Platformu Kurucusu Özgür Aybaş 18 Temmuz'da bira ve yüksek alkollü içkilere yüzde 20-25 arasında zam geleceği haberini aldığını belirterek, “Bu zamlar resmen seküler yaşama özel yaşama müdahaledir. İçkiyi yasaklamanın başka hali” ifadelerini kullandı.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Kurucusu Özgür Aybaş, sosyal medya platformu Twitter üzerinden bira ve yüksek alkollü içkilere 18 Temmuz itibarıyla yüzde 20-25 arası zam geleceği yönünde bir haberin kendisine ulaştığını ifade etti.

Aybaş, ithal grup içkilere yüzde 20-25 arası zam geleceğine, rakı ve votka grubuna ise yüzde 4-5 arasında zam geleceğine dair bir söylenti takipçilerine duyurdu.

Aybaş , “Yine zam Hazır mıyız? Tabii ki de değiliz. Bira ve yüksek alkollü içkilere ayın 18’nde Mey’in ithal grubuna %20-25 arası. Rakı ve Votka grubuna %4-5 arası söylenti ve fısıltı var, umarım gelmez Bu zamlar resmen seküler yaşama özel yaşama müdahaledir. İçkiyi yasaklamanın başka hali” ifadelerini kullandı. Üt üste yapılan zamlara tepki gösterdi.