Tozlukaya dizisi çok özlenen bir oyuncuyu transfer etti!

Tozlukaya dizisi çok özlenen bir oyuncuyu transfer etti!
Fox TV'nin yeni yaz dizisi Tozluyaka, yayınlandığı ilk iki bölümle izleyicinin gönlünü fethetti. Reytinglerde iyi sonuçlar alan gençlik dizisine, uzun süredir ekrandan uzak kalan bir isim katıldı. İşte, Tozluyaka dizisinin yeni oyuncu sürprizi!

Tozluyaka dizisi, yaz ekranlarının en beğenilen projelerinden biri. Emre Kınay, Dolunay Soysert ve Tayanç Ayaydın gibi güçlü oyuncularla kurulan kadroda birbirinden genç ve yetenekli isimler de yer alıyor. Fox TV, Tozlukaya dizisi reytinglerde iyi gidince oyuncu kadrosunu daha da pekiştirmeye karar verdi. Dizinin deneyimli üç oyuncusuna bir isim daha katılıyor. O da, uzun süredir hiçbir projede yer almaya Begüm Birgören!

BEGÜM BİRGÖREN, TOZLUYAKA’DA!

Başarılı ve güzel oyuncu, rol aldığı son iki dizide hüsrana uğramıştı. Fox TV'de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı ve Son Nefesime Kadar dizileri erken final yapmıştı.

Ünlü oyuncu bugüne dek Kırık Kanatlar, Seher Vakti, Ömre Bedel, Kara Yılan, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Ağır Roman: Yeni Dünya, Kaçak, Bir Deniz Hikayesi gibi projelerde rol aldı.

Begüm Birgören'in hayranları kendisinden yeni proje haberi beklerken, müjdeyi Tozlukaya dizisi verdi! Begüm Birgören’in Tozluyaka dizisinde Nesrin adında bir karaktere hayat vermesi bekleniyor. Ünlü oyuncu diziye üçüncü bölümden itibaren dahil olacak.

Sevilen dizide Kaan Miraç Sezen, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç gibi genç oyuncular, performanslarıyla dikkat çekiyor. Usta oyuncular ise onların gücüne güç katıyor. Bu müthiş kadro, Begüm Birgören ile daha da güçlenecektir.