Ali Erbaş, cuma hutbesinde doktorları hedef alan imam hakkında konuştu

Ali Erbaş, cuma hutbesinde doktorları hedef alan imam hakkında konuştu
Diyanet İşleri Ali Erbaş, doktor Ekrem Karakaya'nın katledilmesinin ardından, Konya Kayalar Camisi’nin imamı Ahmet Gür’ün öldürülen meslektaşlarının ardından grev yapan doktorları hedef alması hakkında ilk kez konuştu. Erbaş, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki gereği neyse yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Ali Erbaş, doktor Ekrem Karakaya'nın katledilmesinin ardından, Konya Kayalar Camisi’nin imamı Ahmet Gür’ün öldürülen meslektaşlarının ardından grev yapan doktorları hedef alması hakkında ilk kez konuştu. Erbaş, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki gereği neyse yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Doktor Ekrem Karakaya'nın hastanede görevi başında katledilmesinin ardından, can güvenliklerinin sağlanması için grev yapan doktorları hedef alan Konya Kayalar Camisi’nin imamı Ahmet Gür, görevden alındı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, konuya ilişkin olarak ilk kez konuştu.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ile konu hakkında konuştu.  Ali Erbaş’ın hem olana hem de imamın sözlerine üzüldüğünü belirtirken konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

“Konya'daki olay bizi çok üzdü. Cuma günü minberden oldukça üzücü ve minbere yakışmayan bir konuşma yapan imam ile ilgili aynı gün soruşturma başlattık. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki gereği neyse yapılacaktır.”