Mesut Özil'in yeni takımı belli oldu

Mesut Özil'in yeni takımı belli oldu
Fenerbahçe ile anlaşmasını sonlandıran Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile yaptığı görüşmeleri tamamladı. Turuncu-lacivertliler, bu hafta içinde 33 yaşındaki futbolcu ila anlaşma imzalamayı planlıyor.

Fenerbahçe'ye geldiğinden beri beklentileri karşılayamayan ve pek çok maçta kadro dışı bırakılan ardından da İsmail Kartal ile yaşadığı problem nedeniyle daha sıkıntılı günler geçiren Mesut Özil'in yeni takımı belli oldu. Özil, Jorge Jesus'un planlamasında da yer almamamış, bundan kısa süre sonra Fenerbahçe ile anlaşmalarının sona erdiği bilgisi verilmişti. Türk asıllı Alman futbolcunun yeni adresi ise belli oldu.

İSTANBUL'DA KALMAK İSTEDİ

Hemen hemen her fırsatta kariyerine ve hayatına İstanbul'da devam etmek niyetinde olduğunu belirten Mesut Özil, Başakşehir ile anlaştı. 33 yaşındaki futbolcunun turuncu-lacivertlileri seçmesindeki önemli etkenlerden biri de Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu oldu.

Fenerbahçe'de beraber çalışan aynı zamanda da yakın dost olan ikili yeniden buluşuyor. Turuncu-lacivertli yönetim, hafta bitmeden tecrübeli oyuncuya resmi imzayı attırmayı planlıyor.