Sıcaklara dayanamayan çift, piknik alanında çırılçıplak soyunup oturdu!

Sıcaklara dayanamayan çift, piknik alanında çırılçıplak soyunup oturdu!
İngiltere Blackburn'de yaşanan sıcak hava dalgası tüm kenti bunaltırken, kentin en popüler piknik alanı Pleeasington Hill'de bir çiftin, çırılçıplak soyunup kamuya açık alanda oturması olay oldu!

İngiltere Blackburn'de yaşanan sıcak hava dalgası tüm kenti bunaltırken, kentin en popüler piknik alanı Pleeasington Hill'de bir çiftin, çırılçıplak soyunup kamuya açık alanda oturması olay oldu! Park alanında çırılçıplak soyunmuş vaziyette oturup sohbet eden çifti görenler, gözlerine inanamadı. Çevredekiler şaşkınlıklarını dile getirirken, pek çok kişi bu umursamaz çifti eleştirdi. Ancak çiftin bu yorumlara aldırış bile etmemesi daha fazla şaşırttı.

İngiltere'de şu sıralar yazın en sıcak günleri yaşanıyor. Kimileri sıcak havanın tadını park ve piknik alanlarında çıkarıyor. Blackburn Lancashire'ın popüler piknik noktalarından birinde sıcaktan bunalan bir çiftin tamamen soyunmuş halde orada oturuyor olması, çevredekileri rahatsız etti.

GÖRENLER ŞOKE OLDU

10 Temmuz Pazar günü yiyecek ve içeceklerini de yanlarına alıp piknik alanına gelen çift, sıcaklardan bunaldı ve çırılçıplak soyundu. Güneşin tadını çıkarıp sohbet eden çift, neyse ki sadece bununla kaldı. Olaya tanık olanlardan bir vatandaş, yerel haberlere o çifti ifşa etti.

İsmini vermek istemeyen kişi, "Doğa manzarasının tadını çıkarırken görmek isteyeceğimiz şey bunlar değil. Onları görünce şaşırdım, çünkü yanlarından çocuklu aileler de geçiyordu. En azından mahrem yerlerini örtmelerini isterdik." sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

İngiltere'de yaşanan 'çırılçıplak piknik' skandalının ardından pek çok kişi eleştirisini sosyal medyaya ve yerel haberlere de taşıdı.