Donanma'da büyük skandal! Nükleer denizaltında cinsel ilişkiye girdiler!

Donanma'da büyük skandal! Nükleer denizaltında cinsel ilişkiye girdiler!
İngiltere Kraliyet Donanması'na bağlı bir nükleer denizaltında görev başında alenen cinsel ilişkiye girdiler! Tüm İngiltere’yi ayağa kaldıran bu skandal ortaya çıkınca, görevli asteğmenin donanmadan ihraç edileceği gündeme geldi.

İngiltere Kraliyet Donanması'na bağlı bir nükleer denizaltında görev başında alenen cinsel ilişkiye girdiler! Tüm İngiltere’yi ayağa kaldıran cinsel ilişki skandalı, fotoğraf ve görüntülerle ortaya çıkınca, görevli asteğmenin donanmadan ihraç edileceği gündeme geldi.

NÜKLEER DENİZALTINDA YASAK İLİŞKİ SKANDALI!

Yasak ilişki fotoğraflarla belgelenince olayın başrolleri 43 yaşındaki asteğmen Gary Patterson ve denizaltında görevli kadın hakkında inceleme başlatıldı. İngiltere Kraliyet Donanması'nda yaşanan skandal cinsel ilişki haberi, tüm ülkeyi ayağa kaldırdı!

Donanma'ya bağlı nükleer! denizaltında hem cinsel ilişkiye girdiler, hem de o görüntüleri kaydettiler. Denizaltında yaşanan bu rezaleti çıplak fotoğraflar ve görüntülerle belgeleyen çiftin, daha önce de benzer olaylara karıştığı öğrenildi.

27 yıldır asker olan asteğmen Gary Patterson, cinsel ilişki belgeleri ortaya çıkınca görevden uzaklaştırıldı. Çiftin daha önce de nükleer bir üste cinsel ilişkiye girdiği belirlendi.

DONANMADAN İHRAÇ EDİLEBİLİR

İngiltere kanunlarına göre donanma gemilerinden üstlerin, astlarla birlikte olması ve askeri herhangi bir araçta cinsel ilişkiye girilmesi yasaktı. Patterson, görevli olduğu nükleer denizaltında 160'ı aşkın askerin sorumluluğunu taşıyordu. Skandala imza atan asteğmen için donanmadan ihraç kararı çıkabilir.

Patterson'ın kuralları bildiği halde yasak ilişkisini bir de fotoğraflaması, başına dert açtı. Çünkü, Donanma'da istihbarat ve güvenlik sırlarını taşıyan araçlarda fotoğraf çekmek de yasaktı. Çiftin birlikteliği ihbar edilince, haklarında soruşturma başlatıldı. Petterson olayı inkar etse de, kanıtları kendisi bizzat belgelemişti.