Fenerbahçe 5 yıldız mı oldu? 6 Temmuz 2022 Fenerbahçe tweeti nedir?

Fenerbahçe 5 yıldız mı oldu? 6 Temmuz 2022 Fenerbahçe tweeti nedir?
Fenerbahçe Spor Kulübü, 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü resmi Twitter hesabından yaptığı ‘5 yıldızlı logo’ paylaşımı ile sosyal medyada ve tüm spor camiasında gündeme oturdu. Fenerbahçe 5 yıldız olayı nedir? Fenerbahçe logosunda kaç yıldız var? İşte, sarı-lacivertli kulübün açıklaması ve haberin detayları…

Fenerbahçe Spor Kulübü, 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü resmi Twitter hesabından yaptığı ‘5 yıldızlı logo’ paylaşımı ile sosyal medyada ve tüm spor camiasında gündeme oturdu. Fenerbahçe 5 yıldız olayı nedir? FB SK logosunda kaç yıldız var? İşte, sarı-lacivertli kulübün açıklaması ve haberin detayları…

FENERBAHÇE 5 YILDIZ OLAYI NE? FENERBAHÇE LOGOSUNDA KAÇ YILDIZ VAR?

Türkiye Süper Lig'in dört büyüklerinden Fenerbahçe logo konusu ile gündemde. Fenerbahçe 5 yıldız logo kullanmaya başladıklarını sosyal medyadan duyurdu ve kamu kurum ve kuruluşlarından da bu logoyu kullanmalarını rica etti. Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından 6 Temmuz 2022 tarihinde paylaşılan tweet şu şekilde:

"Beş Yıldızlı Logo Kullanımı Hakkında: Kulübümüz, bu sezon itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 Türkiye Şampiyonluğu’nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir."

Öte yandan spor camiasından pek çok isim, taraftarlar ve futbolseverler sosyal medyada da gündeme gelen bu haberi eleştirdi. Pek çok kişinin ti'ye aldığı o paylaşımın hemen ardından sarı-lacivertli kulüpten bir tweet daha geldi:

"Değerli paydaşlarımız olan tüm basın yayın kurum ve kuruluşlarından, Kulübümüzün bu kararına hassasiyetle yaklaşmalarını; armamızı mecralarında aşağıda yer alan şekliyle kullanmalarını rica ediyoruz."