Gören gözlerine inanamadı! Şehrin farklı noktalarında gökten hamsi yağdı

Gören gözlerine inanamadı! Şehrin farklı noktalarında gökten hamsi yağdı
ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan San Francisco şehrinin farklı bölgelerinde gökyüzünden hamsi yağdı. Bu durumu görenler şaşkınlarını gizleyemedi.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan San Francisco şehrindeki farklı bölgelerde herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Gelen raporlara göre şehirde gökten balık yağmaya başladı.

Şehirde yaşayan vatandaşlar aynı anda şehrin farklı bölgelerinde gökyüzünden hamsi yağdığına dair şikayetlerde bulundu. Konuyu ele alan uzmanlar martı ve pelikan gibi deniz kuşlarının balıkları gökten şehrin farklı yerlerine taşırken ağızların düşürdüklerini yahut belirli bir nedenle bilerek bu bölgelere balık taşıdıklarını düşünüyorlar.

Emekli San Jose Çevre Hizmetleri Departmanı Laboratuvar Uzmanı Jim Ervin, kısa bir süre önce kaleme aldığı yazısında bölgede hamsi popülasyonunda anormal bir artış kaydedildiğini vurgulamıştı.

Bu balıkları yemek isteyen kuşların çok sayıda balığı ağzında taşıyamayarak şehrin farklı yerlerine attığı tahmin ediliyor. San Francisco'da yaşan bir kişi, otobüs beklediği sırada az kalsın bir balığın başına düşeceğini söyledi.